潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

心思思想試下供一年,請問之後係咪換金器或鑽石都可以?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

manman34 發表於 18-12-27 23:21

10幾20年前供過,供完買金手工有折,鑽石又好似95折咁上下啦。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

manman34 發表於 18-12-27 23:21

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實依家供, 優惠算唔算吸引呢?

侯爵府

回覆樓主:

我想.供5百,剛打去問送銀頸鋉或5O超市,咁我一月去
活在當下

大宅

2019勳章

叮妹 發表於 18-12-28 11:05
我想.供5百,剛打去問送銀頸鋉或5O超市,咁我一月去

我想供1000

侯爵府

manman34 發表於 18-12-28 11:09
我想供1000

我就要50超市券,銀頸鋉吾啱洗,因上月在二手市場買左兩條二百元,再送比我都冇用

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
活在當下

男爵府

叮妹 發表於 18-12-28 11:14
我就要50超市券,銀頸鋉吾啱洗,因上月在二手市場買左兩條二百元,再送比我都冇用

...

這款是供金會送的銀頸鏈? 連吊咀?

侯爵府

LC116 發表於 18-12-28 14:07
這款是供金會送的銀頸鏈? 連吊咀?

我估系,連吊咀的,18吋
活在當下

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝分享

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 manman34 的帖子

我係周X福供咗幾年金會, 我供$500, 頭一期係比一半, 即$250, 都OK

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[quote]LC116 發表於 18-12-28 14:07
這款是供金會送的銀頸鏈連吊咀

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊