自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

屋企暫時有三件,電磁爐,電水煲,感應燈

差dd買埋吸塵機

珍珠宮

oceandeepsea 發表於 18-12-28 19:23

差dd買埋吸塵機

c6係米粉,小米AI智能音箱,電視,廳燈,拖板,機頂盒,手機,智能手環

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

oceandeepsea 發表於 18-12-28 19:23

差dd買埋吸塵機

仲有磅

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ddkaka 發表於 18-12-28 19:27
c6係米粉,小米AI智能音箱,電視,廳燈,拖板,機頂盒,手機,智能手環
...

JM 小米電視邊度買?香港用到冇,我好想買

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

差dd買埋吸塵機

你嘅電水煲係平定貴嗰個?

珍珠宮

cindy618 發表於 18-12-28 19:33
你嘅電水煲係平定貴嗰個?

貴果隻,港版

珍珠宮

blackberry 發表於 18-12-28 19:33

香港用到呀,c6話可以用集運送嚟香港,又可以到專門店買,上年買時未有專門店,不過價錢可能貴少少

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

CWB 有

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ddkaka 發表於 18-12-28 20:17
香港用到呀,c6話可以用集運送嚟香港,又可以到專門店買,上年買時未有專門店,不過價錢可能貴少少

係咪插電同天線就得? 搵過香港小米冇電視賣

水晶宮

applering 發表於 18-12-28 20:18
CWB 有

小米之家嗎?我上小米香港網唔見

大宅

回覆樓主:

我都有吸塵機械人,燈,小愛同學,智能搖控 好好用

子爵府

blackberry 發表於 18-12-28 20:20
小米之家嗎?我上小米香港網唔見

恆隆大廈有lor...好似8/f, 我上過去...見有部大大既TV

大宅

差dd買埋吸塵機

感應燈係走廊果d定放响櫃架?想買支感應燈一打開櫃就著

珍珠宮

blackberry 發表於 18-12-28 20:19
係咪插電同天線就得? 搵過香港小米冇電視賣

係咪插電同天線就得?~~~~係喎

水晶宮

ddkaka 發表於 18-12-28 20:28
係咪插電同天線就得?~~~~係喎

叫老公睇吓先

珍珠宮

ccmoon 發表於 18-12-28 20:24
感應燈係走廊果d定放响櫃架?想買支感應燈一打開櫃就著

依隻貼係廁所,半夜唔使摸黑,佢好聰明,日頭有人行過唔會著,係晚黑先著,入三粒AA 電

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我都有/用過好多小米産品:手環、手機、路由器、脂肪磅、尿袋、小米石頭拖掃機械人、藍牙耳機、自拍神器、電飯煲、枱燈、手機燈、藍牙播放器......

C6 話小米新出激光投影器,真係平靓正

大宅

oceandeepsea 發表於 18-12-28 20:47
依隻貼係廁所,半夜唔使摸黑,佢好聰明,日頭有人行過唔會著,係晚黑先著,入三粒AA 電

...

經過望下先

珍珠宮

電視的話我親戚買創維行貨40寸4K$2180+送貨百幾蚊,仲有3年保,俾我就唔集運搞咁多……

珍珠宮

暫時得一樣,掃地機器人,非常好用

買埋比62當新年禮物

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊