自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

實在不習慣,都係用番I phone Xs mix.三星二手價實在唔會再用佢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

回覆樓主:

之前 3 有零機價 offer 呢部,但我對三叔真係無好感所以無要,點知上星期 iphone xs 又有零機價 offer 仲送 airpod,用開 iphone 7 plus 又想轉細機嘅我即決無慮。

最重要衛信 7 plus 收 $2,550 個價比想像中好,trade 埋部機換隻 samsung watch 俾老公做聖誕禮物都係補返幾舊水。

男爵府

the8 發表於 18-12-28 22:02
之前 3 有零機價 offer 呢部,但我對三叔真係無好感所以無要,點知上星期 iphone xs 又有零機價 offer 仲送 ...

係播,我放左部I phone8+收$5000

男爵府

the8 發表於 18-12-28 22:02
之前 3 有零機價 offer 呢部,但我對三叔真係無好感所以無要,點知上星期 iphone xs 又有零機價 offer 仲送 ...

Samsung watch我都有賣,比個仔,三台抵呀

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊