夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

子爵府

trenycebaby 發表於 18-12-29 10:20
都會掛住架,但始終未真正認識,我英文吾算太好,佢叫我anytime can call him 會同我practice
...

係妳的就是妳的, 不用急!
一步步來, 樣都未見, 學什麼英文, 妳好急咩?

我跟太太都是在ICQ 識, 之前亦識了個女仔, 之後介紹了老友, 現在做了我亞嫂... 佢都係ICQ 識了人, 被男網友騙了兩萬幾(二十年前), 跟住唔還仲要兇人, 我老友係生意人, 亦有他的手段, 比我老友刮到佢黎兇, 都唔洗見面, 對方立即還錢, 網上真係咩人都有, 要小心.

但妳不要見到我成功, 就忽略了安全意識, 就算對方不騙妳, 亦未必想同妳長久, 分隔二地的姻緣, 更要花很大的力氣來維持, 是高難度的挑戰, 無論在金錢, 時間, 感情, 意志都係一大考慮因素, 取易不取難, 除非對方條件很好, 又給得到妳手, 但都要小心為妙.

男爵府

PTMCYS 發表於 18-12-29 10:47
係妳的就是妳的, 不用急!
一步步來, 樣都未見, 學什麼英文, 妳好急咩?

thank you
講得好,係你就係你
冇需急

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

咁容易去下旅行就識到機師,
仲要個機師咁得閒同你chat,
拍戲咩?
網上chat,
差不多零成本,
女人真係太易呃。
冇男人唔得咩?
你帶住3個女,
隨隨便便跟個男人,
小心害埋D女。

男爵府

soso1227 發表於 18-12-29 11:11
咁容易去下旅行就識到機師,
仲要個機師咁得閒同你chat,
拍戲咩?

吾昜架,
佢而家又話飛去Vancouver
佢話成日要飛長途吾喺屋企,所以老婆走佬,佢係咁講囉,但言語間佢好似吾係好鐘意飛,成日jet lag

子爵府

trenycebaby 發表於 18-12-29 11:26
吾昜架,
佢而家又話飛去Vancouver
佢話成日要飛長途吾喺屋企,所以老婆走佬,佢係咁講囉

好簡單,叫佢send 張依家係Vancouver, 在機場及機師休息室拍的照給片給妳, 好難呃掛. 如果佢係, 又想識妳, 只係舉手之勞, 如果呀之呀左, 吹水機會大.

下次佢話去第二度, 咪又拍機場機師相/駕駛室照, 如果去每地都有, 他呃妳的成本都幾高, 除非同時呃好多人....

而妳又可以問他與家人的照片(遇3個女)的照等, 妳不給他前, 他都可以赤裸裸的給妳,就可以見他的誠意. 如半至一年都配合, 更新得到, 真實機會都大..

當然, 就算係真人, 都未必唔會玩妳, 可以藉機師四圍留情, 唔係咩野幸運事, 睇下妳想集郵定做人世吧. 長久一對一的感情遊戲, 他要比誠意和付出吧.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

BBB豬 發表於 18-12-29 08:21
其實你都唔洗問人啦,字裡行間你都表明得好清楚。
同意,[自摸難奶]

翡翠宮

點解我覺得樓主好似個無知少女咁...

子爵府

mini1204 發表於 18-12-29 12:04

迷網的人, 最易受騙. 在感情上, 如果踏進了深淵, 甚至乎覺得受騙都值得的.

所以要提示一下樓主, 要小心處理.

子爵府

shannon_fky4186 發表於 18-12-29 09:36

“未得到手,契弟都要做”呢句粗俗D,但寫實。

有D 人覺得發生了性關係已經得到手, 未必要結婚的.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mini1204 發表於 18-12-29 12:04

入世未深

男爵府

PTMCYS 發表於 18-12-29 12:13
有D 人覺得發生了性關係已經得到手, 未必要結婚的.

就係未發生性關系,否則可能未必肯結婚

男爵府

PTMCYS 發表於 18-12-29 12:10
迷網的人, 最易受騙. 在感情上, 如果踏進了深淵, 甚至乎覺得受騙都值得的.

所以要提示一下樓主, 要小心處 ...

所謂旁觀者清~希望樓主會聽下其他人的意見啦

男爵府

trenycebaby 發表於 18-12-29 10:27

哦~所以真係要上黎了解下

如果佢係機師,應該係一個好穩定同專業既職業,居然要網上識人,現實生活識唔到?

男爵府

PTMCYS 發表於 18-12-29 11:53
好簡單,叫佢send 張依家係Vancouver, 在機場及機師休息室拍的照給片給妳, 好難呃掛. 如果佢係, 又想識妳, ...

佢有send過三個女既相比我睇

男爵府

有冇用video call? 而家個個都video call 啦。
我住外國,其實外國人好小好小用we chat, 大陸香港先多人用。除非佢一心想識Chinese girlfriend。保持清醒。

男爵府

shannon_fky4186 發表於 18-12-29 12:40

如果佢係機師,應該係一個好穩定同專業既職業,居 ...

我諗正常一個女仔聽到佢有三個女都驚,同佢樣又真係吾細了

男爵府

trenycebaby 發表於 18-12-29 13:00
我諗正常一個女仔聽到佢有三個女都驚,同佢樣又真係吾細了

咁你唔驚?

男爵府

shannon_fky4186 發表於 18-12-29 13:02
咁你唔驚?

初頭都驚架
但諗下自己咪仲驚
又知道佢daddy都係有second wife
好似都幾亂下, 所以黎攞下經驗

男爵府

trenycebaby 發表於 18-12-29 13:03

初頭都驚架

只能夠講:處理好你同丈夫既關係先,考慮好經濟住屋問題,呢位外國男士唔好同佢有任何錢銀瓜葛。

男爵府

Maxki 發表於 18-12-29 12:59
有冇用video call? 而家個個都video call 啦。
我住外國,其實外國人好小好小用we chat, 大陸香港先多人用 ...

吾出奇,佢話佢friend同個越南女仔結婚,都可能係咁識

首頁
12345...10

尾頁

跳至