自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

Mm233 發表於 18-12-30 16:36
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20181230/bkn-20181230000423173-1230_00862_001.html
踩得咁 ...

我覺得講事實,以佢今時今日,佢太博了,仲開甘多場演唱會?佢就來都6 字頭,身體未必負荷到

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

Mm233 發表於 18-12-30 16:36
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20181230/bkn-20181230000423173-1230_00862_001.html
踩得咁 ...

係咪因為佢撐明日大嶼而得罪方向報?

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

bosch 發表於 18-12-30 16:45

填海華。。。。好明顯啦

水晶宮

bosch 發表於 18-12-30 16:45

方向報唔係親中咩

男爵府

哦…

男爵府

2019新春慶豚圓

方向報係親中既報紙,唔會因為人地愛國就踩既!

不過,方向報既風格一向唔多鍾意擦鞋,對任何人上至政府下至小人物,都唔多賣帳,有咩事都照講照鬧架!

大宅

回覆樓主:

好多年喇,平時佢有活動從來唔會報導,一d場合嘅大合照就會登冇佢份嘅相或者cut走佢,但人哋一有事(上次墜馬受傷)又驚死蝕底有報,有負面新聞嗰陣(瞞婚)又出嚟抽水,要抵制人就應該有骨氣d,咩都唔好報!

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ChingYee123 發表於 18-12-30 16:52
方向報係親中既報紙,唔會因為人地愛國就踩既!

不過,方向報既風格一向唔多鍾意擦鞋,對任何人上至政府下 ...

方向報中吾哂!毒果偏颇好多!

男爵府

2019新春慶豚圓

其實今年農曆新年果陣,係毒果見佢拍片同觀眾拜年,佢把聲已經好沙啞,又變咗老人聲咁,根本佢就唔應該開咁多場演唱會,仲要連續無休咁不停唱20場,玩命咩?

大宅

queenyeeyee 發表於 18-12-30 16:55
好多年喇,平時佢有活動從來唔會報導,一d場合嘅大合照就會登冇佢份嘅相或者cut走佢,但人哋一有事(e.g. 上 ...

男爵府

2019勳章 BK Milk勳章

queenyeeyee 發表於 18-12-30 16:55
好多年喇,平時佢有活動從來唔會報導,一d場合嘅大合照就會登冇佢份嘅相或者cut走佢,但人哋一有事(e.g. 上 ...

對、巳好多年!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

男爵府

2019新春慶豚圓

ICbaby 發表於 18-12-30 16:55
方向報中吾哂!毒果偏颇好多!

方向肯定係愛國報紙,絕對係反港獨既!
只不過唔係親政府,政府有時佢一樣照剷到上天架。
而且方向報出名小氣,藝人千萬唔好得罪佢,否則無運行!

男爵府

mandy952 發表於 18-12-30 16:48
方向報唔係親中咩

不算。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ChingYee123 發表於 18-12-30 17:03
方向肯定係愛國報紙,絕對係反港獨既!
只不過唔係親政府,政府有時佢一樣照剷到上天架。
而且方向報出名 ...

係!成日唱Cx,消防、警察,冇限唱又肥佬黎、上海仔、鄭x华

水晶宮

ICbaby 發表於 18-12-30 17:15
係!成日唱Cx,消防、警察,冇限唱又肥佬黎、上海仔、鄭x华

係,都覺得好煩,成個怨婦咁
而家轉睇頭條

大宅

回覆樓主:

有一排Sammi都係一樣完全冇佢嘅報導,有年佢做金像奬司儀全版新聞冇名冇相,如果冇睇金像獎直情以為佢冇出席,不過近年好似已經"解禁"
蛋公司藝人嘅報導就一面唱好,每次報容祖兒前面一定有"天后"兩個字,好好笑

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

我唔係佢fans。作為一個普通觀衆,如果我買咗佢演唱會飛睇,而又臨時cancel ,我唔會體諒佢退錢就happy。我覺得佢公司要諗下退錢外仲要加d其他補償。
講真d飛咁難買,自己由預曬時間去享受,你話病就cancel,咁我點呀。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊