自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

帶著小朋友有咩推薦?

水晶宮

回覆樓主:

海旁d位下午就要去

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

我而家,住喺,新起ge,公屋,個到,我行,出去,走廊,已經,可以,睇得到,煙花,仲要,好清楚,加上,又唔洗,同人,迫餐懵,都真

喺,勁正,走廊,面對,就喺,尖沙咀,一帶,加灣仔會展,哈哈~~~~

ic34    發表於 18-12-31 14:13

大宅

Mickey 發表於 18-12-31 12:22
我而家,住喺,新起ge,公屋,個到,我行,出去,走廊,已經,可以,睇得到,煙花,仲要,好清楚,加上,又唔洗,同人,迫 ...

咁不如講下你住邊棟,大家上去走廊睇

侯爵府

Mickey 發表於 18-12-31 12:22
我而家,住喺,新起ge,公屋,個到,我行,出去,走廊,已經,可以,睇得到,煙花,仲要,好清楚,加上,又唔洗,同人,迫 ...

係咪安達?我今晚都想上去食住風睇煙花

男爵府

回覆樓主:

請問今晚有煙花睇?幾點有?

珊瑚宮

回覆樓主:

公司

子爵府

回覆 flori 的帖子

喺ar,風涼水冷,睇煙花,真喺,無敵,正爆,成個境,自己,獨罷晒,哈哈哈哈哈~~~~

子爵府

回覆 simplething 的帖子

你嚟,搵我,我帶你,上嚟,走廊,嚟煙花,跟住,喺走廊,開大餐,都仲得,邊食嘢,邊睇,煙花,簡直,人生,一大,樂事,哈哈~~~

伯爵府

上年去灣仔漁人碼頭食日本野,包埋外圍有得睇烟花

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

flori 發表於 18-12-31 12:38
係咪安達?我今晚都想上去食住風睇煙花

放下自在

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Mickey 發表於 18-12-31 12:47
回覆 simplething 的帖子

你嚟,搵我,我帶你,上嚟,走廊,嚟煙花,跟住,喺走廊,開大餐,都仲得,邊食嘢,邊睇,煙 ...
可能好多人上安達睇
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

侯爵府

Mickey 發表於 18-12-31 12:45

喺ar,風涼水冷,睇煙花,真喺,無敵,正爆,成個境,自己,獨罷晒,哈哈哈哈哈~~~~:wahah ...

我上過去㗎
環境幾好,係交通唔方便同埋濕凍啲

子爵府

回覆 ic34 的帖子

我老公,佢都,就嚟,放工,提早,同我,出去,行下,街街,順便,食個,靚靚,下午茶,跟住,就會,再去,周圍行,跟住,直落,去中環,

過去,aia,嘉年華,到陪我,瘋狂,掉公仔,跟住,仲會,喺嘉年華,裡面,睇住,煙花,邊倒數,再之後,直落,去埋,食宵夜,所以,

我今晚,冇緣份,企出去,走廊,到睇,煙花lu,哈哈~~~~

侯爵府

flori 發表於 18-12-31 14:37
我上過去㗎
環境幾好,係交通唔方便同埋濕凍啲

我親戚住秀茂坪高層啲單位一樣睇到㗎

珍珠宮

撘單問,其實飛鵝山睇唔睇到㗎

子爵府

喺ar,我一,個人,自己,搬左,上嚟,兩年,都覺得,安達,個環境,真喺,好正,空氣,又好,唔錯,唔錯,只不過,我覺得,交通,就

一般,朝頭早,平時,返工,返學,將軍澳,個條路,一入,一出,就已經,大塞車,只喺得,一條路,落山,真喺,諗起,都無奈,跳車,又

唔喺,唔跳車,又唔喺,由其,趕時間,先至慘~~~~

珍珠宮

屋企部電視機

侯爵府

Mickey 發表於 18-12-31 15:24

喺ar,我一,個人,自己,搬左,上嚟,兩年,都覺得,安達,個環境,真喺,好正,空氣,又好,唔錯, ...

娘家住寶達,因為上面起咗安達安泰,多咗好多巴士線,交通方便咗好多。依家啲新型公屋細過舊時啲和諧式公屋,1房單位細成100呎

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

Mickey 發表於 18-12-31 15:24

喺ar,我一,個人,自己,搬左,上嚟,兩年,都覺得,安達,個環境,真喺,好正,空氣,又好,唔錯, ...

離題一問

點解你啲字全部都有個”﹐”嘅

首頁

尾頁

跳至