自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

noodleball 發表於 19-1-15 03:03
係,好多娛樂圈人都話有用,但我估係收左錢做下宣傳??我買左其實仲未用,而家出左新聞有d驚驚,但咁貴買 ...

娛樂圈人係偽人

珍珠宮

回覆樓主:

大宅

但明明pass sgs,點解會咁,造假?

大宅

k5150 發表於 19-1-15 23:46
但明明pass sgs,點解會咁,造假?

有無地方可以睇到sgs批咗咩?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Chansc0107 發表於 19-1-19 00:39
有無地方可以睇到sgs批咗咩?

官FB有

講真..SGS 係可以揀CHECK乜...

大宅

good_pig 發表於 19-1-19 00:57
官FB有

講真..SGS 係可以揀CHECK乜...

即係check啲無事嘅成份就可以放個sgs logo出嚟?

男爵府

Chansc0107 發表於 19-1-19 20:26

其實都奇怪。。廠家(原產地)肯定有報告,產品文件给代理商的,不是有信心才去代理的嗎?為何自己又去香港做化驗?做一份化驗不平的。還要銷售前去做化驗那些成份。一般做面膜都不會專登去做化驗,除非不相信廠商。。

大宅

回覆樓主

好多明星收錢做宣傳架咋

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實cert 只代表佢驗嘅部份

好似body check咁,淨係list check左乜..

例如冇check 血脂,咪冇寫出來啦..
張證明,拎去做test就有,任何產品都可以做

寶石宮

其實cert 只代表佢驗嘅部份

好似body check咁,淨係list check左乜..

例如冇check 血脂,咪冇寫出來啦..
張證明,拎去做test就有,任何產品都可以做

首頁

尾頁

跳至