想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

adrimama 發表於 19-1-4 13:10
呢度有大家的互相支持! 祝福妳快點成功!!

多謝你,我知道呢度好多同路人,每次見到大家互相鼓勵,心情會好返好多,相信幸運總會來到我們身上

洋房

ivf失敗了,還有什麼地方做ivf成功的,请兄弟姊妹分享下,謝謝🙏
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

大宅

好多謝大家既鼓勵~我已經收拾好心情,預備月尾放埋最後個胚胎~今次要令自己放鬆多d先jm們一齊努力

大宅

樓主唔好灰心,我11月第一次放胎都係失敗,放1個5BB,醫生話已經好靚,本來我都好大期望,結果失敗,再加上醫生仲要加1句:個胚胎咁靚都唔明點解會失敗?搞到好似係我嘅錯,結果喊左成晚,好擔心係自己身體有問題。
最後收拾心情, 12月再放一次就成功了,祝你月尾都可以放胎成功,生返個豬BB!

複式洋房

露比比 發表於 19-1-5 00:09
好多謝大家既鼓勵~我已經收拾好心情,預備月尾放埋最後個胚胎~今次要令自己放鬆多d先jm們一齊努力
...

我都係,1月尾或2月頭會放埋最後一個,一齊加油

大宅

baby-pig 發表於 19-1-5 16:26
樓主唔好灰心,我11月第一次放胎都係失敗,放1個5BB,醫生話已經好靚,本來我都好大期望,結果失敗,再加上 ...

沾下你孕氣~希望一樣第二次成功

大宅

Sharon12345 發表於 19-1-5 16:48
我都係,1月尾或2月頭會放埋最後一個,一齊加油

一齊加油~唔可以甘易灰心

洋房

Bloom789 發表於 19-1-3 12:31
Me too
琴日開獎,原本抱好大希望,放左2個day4, 有著床, 無生長

請問點樣check 有著床冇生長? 因為我放完遲左一星期m到,唔肯定係咪著過床

複式洋房

露比比 發表於 18-12-31 18:23
今日開獎,原本抱好大希望,放左2個day4,可惜無著過床⋯得反1個無甘靚既雪胎,下個月再試放埋⋯2018年經歷 ...

我10月都過咗台灣愛群開始IVF之旅,最終抽到13粒卵,但只有3粒可做PGS,結果全部fail冇得植入。近排仲要俾老公阿哥個老婆大住個肚響我哋面前耀武揚威,意氣風發,真係好難頂!心情直插谷底!
黎緊瑪麗3月頭有得開始見醫生,仲諗緊繼續愛群定試瑪麗,始終成日飛去台灣冇咁方便,加上冇咁多錢無限試⋯

大宅

SherSherSher 發表於 19-1-9 13:24
我10月都過咗台灣愛群開始IVF之旅,最終抽到13粒卵,但只有3粒可做PGS,結果全部fail冇得植入。近排仲要俾 ...

13粒都無一粒pass 好慘啊!見住人大肚真係仲要講恭喜真係超吾開心!既然排到公家就試下啦,瑪麗有得做PGS 嗎?

我都係搵翁翁,今次11粒,希望有一粒pass PGS 啦

民房

boababe 發表於 19-1-2 23:02
抽之前最好睇下中醫....因為我之前睇個中醫話要補番....取卵就等同借錢咁要還(emoji)
...

我失敗兩次之後, 開始針灸, 但都要三次之後先成功

大宅

adrimama 發表於 19-1-9 18:51
我失敗兩次之後, 開始針灸, 但都要三次之後先成功

針灸都有試.....不過都係覺得放鬆心情最緊要(emoji)
用心甘情願既態度..去過隨遇而安既生活~!http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb13.gif

首頁

尾頁

跳至