美容扮靚

跳至

首頁
12345...18

尾頁

禁止訪問

2019新春慶豚圓 2019勳章

子爵府

回覆樓主:

留位學野

複式洋房

2019勳章

cinda72. 發表於 19-1-1 01:57
呢次試左另一間既養宮treatment ,感覺好好多
其實呢d養宮treatment ,主要係調節荷爾蒙同內分泌 ...

我都比較亂,有時早有時遲,畀佢玩死

禁止訪問

複式洋房

2019勳章

cinda72. 發表於 19-1-1 12:27
其實我已經算遲去注重呢方面啦
而家先開始入手
M呢樣野,對女人黎講又愛又恨,黎果時又會痛,又 ...
多謝仙姐分享
我都分享下先 我以前M痛都好西利
之後黎BK呢度爬文 開始學下其他JM咁講 多D郁動下 戒凍飲涼野 注意保暖(尤其近M前)
黎完M就 食D補血養血食療 如果覺得個人虛虛地 就沖包黑糖四物膏通血氣 而家黎M的確冇咁痛 都算係養生方法既一種

禁止訪問

子爵府

2019新春慶豚圓

留毛學野。

我同仙姐差不多年紀,2年前e姨開始飄忽。
上年總數得6次
但來時好似血崩咁,一次俾返2/3月的量給我。
我以為無機會試用m褲,但有次試過1晚用2條

我都唔想咁快同e姨bye bye, 怕會突然變老

複式洋房

2019勳章

cinda72. 發表於 19-1-2 20:21
咁你可以試下呢個養宮,我做左2次,都開始準時返d啦

個療程每次要做幾耐㗎?

禁止訪問

男爵府

cinda72. 發表於 19-1-2 20:21
咁你可以試下呢個養宮,我做左2次,都開始準時返d啦
可以試下食月見草油,我有幾個50幾至巳過60的朋友,由40幾開始食,更年期間都順利渡過,冇特別唔舒服同埋皮膚KEEP到好好
其中一個因經痛,好早就開始食,佢話好有幫助

珍珠宮

Janis 發表於 19-1-4 11:27
可以試下食月見草油,我有幾個50幾至巳過60的朋友,由40幾開始食,更年期間都順利渡過,冇特別唔舒服同埋皮 ...

無記錯的話, 月見草油係對更年期潮熱有幫助。
現在係講緊經期亂喎。
supplements有幫助的應該係聖潔莓, 影響黃體酮, 但唔識最好唔好亂用。

珍珠宮

回覆樓主:

有某些純露都有助減輕經痛, 我自己有飲, 所以知道。
但一般唔係用開的人, 唔會知道。

男爵府

cinda72. 發表於 19-1-3 12:27
其實戒凍飲係應該既,但冬天易,夏天難囉,有時明知唔好,但熱辣辣時再飲熱野,好 ...

想請教,其實豆漿好唔好……

禁止訪問

男爵府

cinda72. 發表於 19-1-4 14:23
豆漿有益既,但主要作用未係咁突出
不過我都鍾意飲,好飲丫

我就係睇資料話豆漿有大豆異黃酮,植物性雌激素,對女人延緩衰老同更年有d用……
仲話可以豐胸
不過係寒涼,好多女士唔受得……
我大大話話一日一至兩杯飲左2年幾……
皮膚係好左……不過可能關其他skincare事就真

禁止訪問

男爵府

cinda72. 發表於 19-1-4 14:28
豐胸留比後生女啦
但飲豆漿,唔太過都會係好事既

豐胸的話不如防the
我9年前生左阿女,冇餵人奶(冇奶出 )都細左1級半……
不過細左有細左嘅好,冇咁重稱冇咁易the

男爵府

cinda72. 發表於 19-1-4 14:28
豐胸留比後生女啦
但飲豆漿,唔太過都會係好事既

仙姐開呢個po好,分享心得之餘可吹下水
我幾年前在跌吉已追你po

禁止訪問

禁止訪問