美容扮靚

跳至

首頁
23456...18

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

cinda72. 發表於 19-1-4 14:36
跌吉太多打手,根本來吹下水都別搞破壞

D麻甩佬c妹仔多……口痕撩是鬥非……
我在那邊只做cd rom...或在人地po問野,唔敢自己開post

別墅

cinda72. 發表於 19-1-1 18:59
我咪49囉
阿e媽呢年都成日遲到,由1星期都10零日不等,吹佢唔漲
試左2 ...

嘩,仙姐咁坦白直認有49, 我睇你某啲post 你個樣子頂多3到尾姐,估唔到你有咁大架

我身邊啲朋友未夠49歲已經每隔兩個月至甚至三個月至嚟一次至有,佢地啲白髮仲出得很犀利,搞到我未到佢地年紀都很驚驚。

大宅

2019新春慶豚圓

鐵皮石斛粉如果擺左幾年仲食唔得? 放左喺雪櫃屋企無人要

禁止訪問

大宅

cinda72. 發表於 19-1-2 13:41
唔係美容養,係養生+做痛症架
以前我幫襯過,見佢地有養宮啱我,咪又再試下囉
從心,你自己search啦

呢間係A記哥哥開,你真係為A記出心出力

禁止訪問

別墅

2019勳章

cinda72. 發表於 19-1-1 01:57
呢次試左另一間既養宮treatment ,感覺好好多
其實呢d養宮treatment ,主要係調節荷爾蒙同內分泌 ...

邊間呀?仙姐

禁止訪問

珍珠宮

milkfaegan 發表於 19-1-5 10:59
鐵皮石斛粉如果擺左幾年仲食唔得? 放左喺雪櫃屋企無人要

應該無壞, 石斛粉可以放好耐。
鐵皮石斛價錢加得快, 我每次成斤咁買, 用玻璃樽裝放陰涼地方。

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cinda72. 發表於 19-1-1 01:57
呢次試左另一間既養宮treatment ,感覺好好多
其實呢d養宮treatment ,主要係調節荷爾蒙同內分泌 ...

個treatment會做乜?碌個肚?
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

禁止訪問

大宅

我諗呢度姊妹由打斑開始都跟Cinda學到唔少嘢,轉眼間不知不覺又講到養生。坦白講,唔係噤多jm噤樂意無施分享,有D好似講到自己好有料,但又收收埋埋,D嘢係邊度買又神神秘秘,即係講咗等於無講!
Cinda真性情敢言,繼續等你嘅分享

drm    發表於 19-1-7 23:01
wing_tt    發表於 19-1-7 22:29

珍珠宮

回覆樓主:

係BK呢度, 講左人地當你seller, 唔講人地又話你扮高檔, 懶神密。
又唔諗吓淨識叫人分享, 自己乜都無分享過。
都係仙姐勁, 話知你講乜, 要講就講
多元化seller 唔易做

大宅

cinda72. 發表於 19-1-7 00:48
之前瀨野果間叫Amexxxx x Amexxxx Naxx & Skxx ,呢次試就從心

仙姐您好,本人從bk 得知您在打斑方面甚有研究,想請教您,雀斑到底該打什麼才可以安全地同佢地講拜拜呢我30 頭,但雀斑令我覺得睇上去會老d, 再加上年紀真係大了,唔再係18,22....個樣開始殘,所以想救下自己塊面,求仙姐賜教,感激不盡

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-1-7 17:43
把口係人地度,講乜咪講乜囉
講就係事實咩,況且係人都有慣性架啦,買開野都會幫襯買開既,唔駛 ...

good 仙姐即係仙姐
都係嫁, BK好多人, 又要平又要靚, 仲要佢唔做搵, 唔使佢動手, 送埋到佢面前就最好啦。
完全係社會縮影

大宅

cinda72. 發表於 19-1-7 17:30
雀斑好易搞架乍,1064已經得啦,唔好打結焦,同睇下用乜機,fotona比較穩陣d囉
同埋打時記得補濕,係打前 ...

好,咁我上網搵下呢部機,睇下邊到有得做先,thx

大宅

cinda72. 發表於 19-1-7 17:43
把口係人地度,講乜咪講乜囉
講就係事實咩,況且係人都有慣性架啦,買開野都會幫襯買開既,唔駛 ...

係用家定係sell, 睇大家給Cinda嘅好評就知,如果唔係都唔會有噤多捧場客。心中問心無愧,光明磊落,自然唔會怕被人話sell嘢!
Cinda 你介紹的treatment 未必一定係平,但係夠實在見到功效!

珍珠宮

回覆樓主:

問心無愧, 睇到即笑
其他人真金白錢去試, 用緊其他人錢嘛, 講梗係好聽。
仙姐 sorry sorry

首頁
23456...18

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊