美容扮靚

跳至

首頁
34567...18

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我相信呢度嘅jm好多都係精明消費者,特別做一D貴價treatment或買貴價產品,都會搜集資料及參考用家評價!大家都有機會試唔同嘅嘢,甚至在bk同大家分享,互通資料!
我又唔明,點解會被説成分享那位因為第一個用錢試會好蝕底,而其餘取料的就好似好貪心。肯分享得嘅人,就唔會係一些根根計較嘅人,亦唔介意提供多D料!

珍珠宮

回覆樓主:

好期待有其他JM分享, 唔使仙姐得你一個咁忙。
不過所謂道理就一大堆, 實際行動係零囉。

大宅

回覆樓主:

每個人試嘅嘢唔同分享嘅嘢不同,無須向人交待!這幾天,我都pm回應咗幾個jm, 我又唔覺得有甚麼蝕底,大家互相幫忙互相share,幾好呀!

珍珠宮

回覆樓主:

覺得他人分享不足, 最好就係自己學習/自己去試。
人係到靠自己, 講乜問心無愧, 都係個句,用緊其他人的錢嘛, 當然講得幾響亮/幾漂亮都可以。
講之嘛, 唔使用錢嫁

珍珠宮

回覆樓主:

分享都有分, 有些分享唔係是旦被路人甲乙丙。
分唔分享我無所謂, 只有無料的人, 才會介意他人是否分享。
網上所謂分享, 都要分析過, 大把錯誤資料。

珍珠宮

回覆樓主:

仙姐, 唔好意思, 阻你分享, 我收手了.
sorry sorry!

大宅

cbeyond 發表於 19-1-7 21:37
覺得他人分享不足, 最好就係自己學習/自己去試。
人係到靠自己, 講乜問心無愧, 都係個句,用緊其他人的錢嘛, ...

放心喎!無人會用到你D錢,你唔會蝕底喎!我就會同好多jm一樣,繼續在這裏取經,唔會理甚麼歪理!

珍珠宮

issactmaria 發表於 19-1-7 21:52
放心喎!無人會用到你D錢,你唔會蝕底喎!我就會同好多jm一樣,繼續在這裏取經,唔會理甚麼歪理!
...

放心, 我睇人。
只會怨人唔分享的歪理, 根本唔會上心。
明的, 無辦法搵到資料嘛, 但其他人可以搵到

珍珠宮

回覆樓主:

由頭到尾我都係搭仙姐訕, 好明顯的搭訕, 係有人自己撞埋來

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-1-2 00:13
29歲 一個女性最美好既時間
其實我地呢d大你一個對咁濟,e媽 ...

我43,以前一向遲少少,但呢兩年跑步做運動,好多時都剛好28日,婦科醫生話我好過以前,我話以為早咗係咪就嚟更年期?佢話唔似。而且無咗經前頭痛嗰啲不適。

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-1-7 23:56
和氣生財
大家都係傾下吹下水,試過乜野覺得ok講下分享下既啫,唔好傷和 ...

無法子, 阻人搵食嘛
仙姐你做養生療程係中式或定韓國個隻

禁止訪問

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-1-8 00:44
呢隻應該係中式既

我見有介紹有隻韓國, 用遠紅外線+按摩, 30分鐘, 改善宮寒, 經痛。

禁止訪問

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-1-8 00:50
呢隻就未試過
不過藥材野,我偏向信中式,
但若果見到覺得吸引既,都會試下既

我見佢話用當歸油咋, 下次見到介紹位, 問吓佢先

禁止訪問

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-1-8 00:59
當歸湯我好鍾意飲,好香

no, very大味, 我唔鐘意飲

大宅

cinda72. 發表於 19-1-7 23:56
和氣生財
大家都係傾下吹下水,試過乜野覺得ok講下分享下既啫,唔好傷和 ...

你講得最啱!

大宅

借位一問,我現在才發現bk有點評嘅function, 怎樣可按到點評?

首頁
34567...18

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊