美容扮靚

跳至

首頁
45678...18

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

我一向有人問某些產品我都唔會介紹, 唔係seller, 唔係傳銷, 我唔會有咁好服務態度
其他JM唔講就唔問, 無乜問題。
但耐不耐就有某些JM反應好大, 若果留意吓, 不難發現係疑似是做生意。
自己唔夠料, 無貨源,咪好想其他人講佢知, 唔係點夠料sell客

大家應該知咩係知識產權, 我真金白銀俾錢去學習, 係咪要係網上分享晒所有, 人地學院會點睇, 亦非常唔尊重學院。
讀得書自然識到人, 買野途徑當然廣d。
有本事, 自己識人, 自己搵貨源, 唔係在網上瓜瓜嘈。
無人有責任, 免費係網上教人。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

睇左呢個post先知原來有m 咁重要.
識人50尾先停, 佢外形, 唔近睇, 比真實年齡細廿年

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

cinda72. 發表於 19-1-8 13:06
M唔黎,即係更年期,更年期後就會老得好快架,係直線下插果隻,所以要好好珍惜呢個親戚,好好保護佢 :waha ...
係呀, 佢話個醫生都話佢西利.

你咁講又啱, 佢退休前個樣外型一直都維持係3x, 至多40頭 (當然唔好用放大鏡去品評啦)
退休後可能停左, 係特然老左, 特別近睇. 不過睇相, 遠睇佢依然似40幾

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-1-8 13:06
M唔黎,即係更年期,更年期後就會老得好快架,係直線下插果隻,所以要好好珍惜呢個親戚,好好保護佢 :waha ...

朋友的師姐60來緊頭, 依然每月滿缸紅
不過阿師姐係練氣功的, 身體應該超好。

禁止訪問

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-1-8 13:18
練氣功真係可以好大幫助
我師父都係練氣功,60歲人,真係識佢10幾年都未見過佢病 ...

練懶人氣功囉, 不過效果是否相同就唔知了。
不過病時, 係比起一般人快d好返就真。

禁止訪問

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-1-8 13:47
氣功最重要心定,唔係懶唔懶既問題,都已經唔駛郁架啦
比定入到個境界,唔郁都會出汗
...

中醫國氣功要有小成, 都怕要3,5,7年了。
我呢d懶到出汁的人, 邊會有咁長情。
中國氣功的氣來至本身, 所以要時間去練。
外國個套, 借助天地萬物(皆有靈氣), 可以慳時間得多

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-1-8 13:47
氣功最重要心定,唔係懶唔懶既問題,都已經唔駛郁架啦
比定入到個境界,唔郁都會出汗
...

不過觀念是一樣, 都要心定。

禁止訪問

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-1-8 14:00
其實中國果套都係每日半個鐘就得
但就係恆心呢樣野啦
我個人好奇怪架,一係唔做,一做就要最好, ...

外國個套, 5分鐘呀朋友
當然長d時間會更好。

禁止訪問

珍珠宮

cinda72. 發表於 19-1-8 14:05

定到心,5分鐘同半個鐘又有咩分別呢?

重點來的

大宅

cinda72. 發表於 19-1-8 13:18
練氣功真係可以好大幫助
我師父都係練氣功,60歲人,真係識佢10幾年都未見過佢病 ...

我都相信氣功有幫助,但係後生時鍾意打波、游水,到現在太慢嘅運動如太極、yoga, 我都係唔多頂到。最好笑,我果行係與運動有關,自從有小朋友都會停咗1x年運動,好難開番turbo!
我D後生同事就時常去跑marathon, 要有恆心做番運動真係有D難!但運動真係令人望落去後生D,好過吃補品!

禁止訪問

大宅

cinda72. 發表於 19-1-8 14:55
有做開運動,,咁就點都會對健康好既
我呢d幾10年冇做,早2年試過的起心肝跑步,跑2日就拗柴,睇左 ...

我仲慘早2年踩單車,因單車有問題跌到骨折,放了幾個月sick leave.不過就因爲這幾月意外假期認識用多咗天然嘢,不過現在又回歸忙碌嘅工作中,唯有上來bk睇吓人分享!
之前,我都考慮咗好耐是否做treatment, 不過睇完你見解及心得,都諗通了歲月不留人及待自己好一點嘅道理!但做咗treatment後,現在又好怕做戶外運動!
日日見人做運動,真係好健康!唔知幾時可tart番着個turbo!

禁止訪問

大宅

cinda72. 發表於 19-1-8 15:24
Treatment 其實最主要打laser後唔好曬咁多啫,其他如補濕既,都冇問題既
仔大女大,佢地要負責番自己人生 ...

你就真係囡大唔駛理,我細那個仲係反叛期,不過我都決定待自己好一點!
你説得對,平靚通常唔正,靚正通常唔平!不過,辛苦咗噤多年,有能力當然待自己好一點。好好笑以前就只係蒲教育版,舊年開始就轉蒲美容版,無時間去鑽研,所以唯有睇bk別人嘅分享心得!

首頁
45678...18

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊