興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-16 10:44
荃灣海灣花園商場洗手間,去過會知我講緊乜嘢,九曲十三彎,除百佳/萬寧或12蚊店職員外,好少人出入。

由 ...

有冇見到或feel 到

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

coo1068 發表於 19-3-16 11:21
有冇見到或feel 到

……

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

荃灣海灣花園商場洗手間,去過會知我講緊乜嘢,九曲十三彎,除百佳/萬寧或12蚊店職員外,好少人出入。

由 ...

多謝水晶媽分享照片,而家裝修得靚靚地,感覺還可以,始終九曲十三彎既洗手間,我唔係好敢去
印象中太古城商場地下有個洗手間都係九曲十三彎,除左驚靈體,仲好大機會有變態佬(曾有朋友遇過)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mariefish 發表於 19-3-16 12:29
多謝水晶媽分享照片,而家裝修得靚靚地,感覺還可以,始終九曲十三彎既洗手間,我唔係好敢去
印象中太古城 ...

……

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-16 12:22
你講平時定今日?
只係覺得聽到有沖廁所聲,但係冇人開門出嚟。 我入去咁耐,第二格都係關咁耐,我唔會走 ...

你今日去feel 到嗎你好勇呀

寶石宮

coo1068 發表於 19-3-16 12:33
你今日去feel 到嗎你好勇呀

……

象牙宮

crystal媽咪 發表於 19-3-16 14:18
上年開始已經feel唔到。
唔係勇敢,只係有需要去。上年 feel到,我都有去,最多每次去嘅時候,內心係咁南 ...

明白

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

由 ...

條走廊好僻靜,人煙稀少咁

寶石宮

tsung 發表於 19-3-16 18:14
條走廊好僻靜,人煙稀少咁

……

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mariefish 發表於 19-3-16 00:59
呢位朋友係咪由細到大都睇到架?佢有冇講過你聽好深刻又恐怖既靈異經歷?
...

佢由細到大都經常見到呀!
我問佢有冇諗住封眼?佢話唔理佢了
每次出外旅遊,佢老公都會叫佢望吓酒店房有冇
原來,我朋友話佢唔止一次見到靈體依附喺酒店房間嘅畫裏面的

用戶要求終止服務

crystal媽咪 發表於 19-3-16 12:30

其實佢油油一向有,只係貼嗰啲貼,不過好好多。

只知太古城某一層嘅廁所喺比較少人流,但我次都特別鍾意"幫襯",因為唔駛點排隊

寶石宮

tsung 發表於 19-3-16 18:24
只知太古城某一層嘅廁所喺比較少人流,但我次都特別鍾意"幫襯",因為唔駛點排隊
...

……

用戶要求終止服務

mandy952 發表於 19-3-14 11:18

係,係一個小樹林內,每棵樹下都坐左一個,有d眼光光咁望 ...

可能你媽媽見唔到,所以冇答你?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

tsung 發表於 19-3-16 18:21
每次出外旅遊,佢老公都會叫佢望 ...

原來真係依附係畫架?我聽過話大阪機場有間酒店,就係有間房有幅唔知咩畫話有鬼,咁如果我下次旅行,間房有畫點算好?

象牙宮

tsung 發表於 19-3-16 18:21
每次出外旅遊,佢老公都會叫佢望 ...

你仔仔依家仲有冇見

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 19-3-16 12:30

其實佢油油一向有,只係貼嗰啲貼,不過好好多。

好耐以前勒,唔知家下仲係咪果個位,我記得係地下既,旁邊有間百老匯,朋友果陣時遇到變態佬,唔係遇到鬼 從此之後我就唔敢去果個廁所了

寶石宮

mariefish 發表於 19-3-16 19:52
好耐以前勒,唔知家下仲係咪果個位,我記得係地下既,旁邊有間百老匯,朋友果陣時遇到變態佬,唔係遇到鬼: ...

……

mariefish    發表於 19-3-19 13:35

用戶要求終止服務

mariefish 發表於 19-3-16 19:49
原來真係依附係畫架?我聽過話大阪機場有間酒店,就係有間房有幅唔知咩畫話有鬼,咁如果我下次旅行,間房 ...

喺呀,聽完我朋友咁講真喺心都寒埋!
或者可以試吓揾塊布遮一遮d易招惹靈體嘅物件?例如畫及鏡之類

用戶要求終止服務

coo1068 發表於 19-3-16 19:50
你仔仔依家仲有冇見

Touch wood,佢過咗12歲之後冇再見到了

用戶要求終止服務

mariefish 發表於 19-3-16 19:52
好耐以前勒,唔知家下仲係咪果個位,我記得係地下既,旁邊有間百老匯,朋友果陣時遇到變態佬,唔係遇到鬼: ...

我知你講冰個廁所了
依個廁所嘅入口位特別陰暗百老匯而家搬咗上樓上了,而家佢隔離喺Lego shop,可能Lego shop嘅裝修用色比較鮮艷奪目,所以個廁所位比之前光猛咗d

首頁

尾頁

跳至