興趣嗜好

跳至

首頁
12345...24

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

故事目錄:鬼故在這些樓層:#1,#15,#16,#39 ,#50,#56,#65,#71,#83+84 ,#87,#96,97,#101,#114,#116-118,#204,#220,#241,#(255+258+261), #305,#351,#368,#407,#409,#427,#433 & #434,#435

感謝各位分享

歡迎大家來分享各種靈異故事

今天我先分享一個簡短的飛機傳聞

朋友娜娜分享說,長途機上會有個地方給員工休息用,這crew bunk 裡有幾張床,格局大約是左右各四張,而每當職員躺在某一張休息時,總會聽到小朋友的玩耍聲音,後來發現有很多同事都有同樣經歷,有些員工得知要去這班機工作,會事先準備些玩具,給那些看不見的小朋友

珍珠宮

mariefish 發表於 19-1-1 13:37
歡迎大家來分享各種靈異故事

今天我先分享一個簡短的飛機傳聞

知唔知原因點解飛機會有小朋友

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

twotigers 發表於 19-1-1 15:10

唔知啊
唔止小朋友,仲有其他靈異故事,有空再打出來

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

留毛

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

最鍾意聽o2故仔
又要驚,又要聽

用戶要求終止服務

twotigers 發表於 19-1-1 15:10

唔知喺邊間航空公司?

翡翠宮

tsung 發表於 19-1-1 21:06
最鍾意聽o2故仔
又要驚,又要聽

有空就來望下,多謝收看

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

邊閒?

用戶要求終止服務

mariefish 發表於 19-1-1 21:36
有空就來望下,多謝收看

一定

珍珠宮

tsung 發表於 19-1-1 21:07
唔知喺邊間航空公司?

我估係郭太,歴史悠久多故事

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 19-1-1 21:37
嘩邊閒?

我估郭太

珍珠宮

mariefish 發表於 19-1-1 21:36
有空就來望下,多謝收看

咁阿樓主你都要些牙多啲02先得

翡翠宮

lily-of-valley 發表於 19-1-1 21:37
嘩邊閒?

唔敢講得太白,只能說不是幾間廉航,員工一定知道係邊幾隻機

翡翠宮

twotigers 發表於 19-1-1 22:32
咁阿樓主你都要些牙多啲02先得

好啊,我的比較零碎,要點時間打得順暢少少你有空時都些牙一下

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

mariefish 發表於 19-1-1 22:53
唔敢講得太白,只能說不是幾間廉航,員工一定知道係邊幾隻機
我以前做過酒店,已拆, 好出名有對女裝長boot ghost, 淨見對靴,但定眼望清楚, 就唔見。我未見過, 但好多老臣子見過, 話周圍行。

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

回覆樓主:

我又分享下,不過好細過發生,我係聽到喊聲其中一個
小學全班罰留堂,課室係女廁隔離,有啲同學聽到,有啲聽吾到,有把好淒厲嘅哭聲,老師行出班房門口一步就停下腳步,叫我地執嘢走,我地走時叫我地行遠嗰邊樓梯走,吾好行女廁嗰邊,全層只剩我地一班

翡翠宮

lily-of-valley 發表於 19-1-1 22:59
我以前做過酒店,已拆, 好出名有對女裝長boot ghost, 淨見對靴,但定眼望清楚, 就唔見。我未見過, 但好 ...

我聽過的故事通常係繡花鞋,女裝長靴第一次聽,周圍走真係好恐怖啊

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 19-1-1 22:59
我以前做過酒店,已拆, 好出名有對女裝長boot ghost, 淨見對靴,但定眼望清楚, 就唔見。我未見過, 但好 ...

尖沙咀彌敦道拆咗果間?

翡翠宮

coo1068 發表於 19-1-1 23:07
我又分享下,不過好細過發生,我係聽到喊聲其中一個
小學全班罰留堂,課室係女廁隔 ...

我覺得學校晚上環境都好恐怖,再加上哭聲的話,以後都唔敢去學校廁所(本身都已經好怕)

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

mariefish 發表於 19-1-1 23:30
我覺得學校晚上環境都好恐怖,再加上哭聲的話,以後都唔敢去學校廁所(本身都已經好怕):di ...

未到六點,已經出現

首頁
12345...24

尾頁

跳至