興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-21 08:29
唔記得中五定中三,突然間掀起玩呢啲。初時同學喺學校玩,都係有宗教,所以好難請佢哋。放咗學約埋去公園 ...
嘩上身, 追。 好緊張。

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

唔記得中五定中三,突然間掀起玩呢啲。初時同學喺學校玩,都係有宗教,所以好難請佢哋。放咗學約埋去公園 ...

上身

珍珠宮

2019勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

lily-of-valley 發表於 19-3-21 01:25
你好勁, 我唔敢玩。 睇同學玩。 當年讀書, 因班房有十字架耶穌像, 唔郁。

出去出面, 郁, 同學問升班 ...

Lily係玩過銀仙?睇完你分享話問考試,覺得自己蠢左醒唔起問呢啲問題

珍珠宮

好想睇上身經歷
同埋好想有機會可以同你玩銀仙 我係請唔郁既體質睇完大家既分享,突然又好想玩

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

mariefish 發表於 19-3-21 20:29
Lily係玩過銀仙?睇完你分享話問考試,覺得自己蠢左醒唔起問呢啲問題
...
係碟仙, 我無玩, 睇同學玩, 4個玩, 我地5個旁觀。

梗係問切身問題, 考試出咩題目呀。

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mariefish 發表於 19-3-21 20:32
好想睇上身經歷
同埋好想有機會可以同你玩銀仙 我係請唔郁既體質睇完大家 ...

上咗身之後冇再玩(十幾歲之後冇玩)。稍後先講上身經歷,今日好唔舒服,又病……好咳有痰。今日狂嘔兩次,工都冇返,要抖抖先再分享
月光很美麗☺

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 19-3-21 20:36
係碟仙, 我無玩, 睇同學玩, 4個玩, 我地5個旁觀。

梗係問切身問題, 考試出咩題目呀。

所以我話自己蠢左,問埋啲無謂野,問呀A同學係咪鍾意B同學呢啲,你地就醒目啦

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 19-3-21 20:42
上咗身之後冇再玩(十幾歲之後冇玩)。稍後先講上身經歷,今日好唔舒服,又病……好咳有痰。今日狂嘔兩次, ...

冇事嘛!快啲好返

crystal媽咪    發表於 19-3-21 20:58

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 19-3-21 20:42
上咗身之後冇再玩(十幾歲之後冇玩)。稍後先講上身經歷,今日好唔舒服,又病……好咳有痰。今日狂嘔兩次, ...

你係咪腸胃性感冒?我近月試過三次了,會發冷作嘔,咳同暈,記得戒口唔好食雞同橙,生冷同濕寒野都唔好食,快啲好番先再傾過

crystal媽咪    發表於 19-3-21 21:00

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

coo1068 發表於 19-3-21 20:45
冇事嘛!快啲好返

咳咗兩日,已經食緊藥係有啲痰。
嘔第一次係諗住返,未出客廳就再入洗手間再嘔,所以就告假。
因為我語音化文字,所以講講下會咳就辛苦啲。 冇咩事,多謝各位關心,我一陣間再食藥。下午嘔到喉嚨痛
月光很美麗☺

瑪瑙宮

crystal媽咪 發表於 19-3-21 20:48
因為我語音 ...

保重身體

crystal媽咪    發表於 19-3-21 20:58

翡翠宮

mariefish 發表於 19-3-21 20:46
你係咪腸胃性感冒?我近月試過三次了,會發冷作嘔,咳同暈,記得戒口唔好食雞同橙,生冷同濕寒野都唔好食 ...

我只吃粥、蛋糕、餅咋! 當日有個人咳,咳咗兩聲,我冇帶口罩。可能困咗喺同一間房,所以太勁(啲病菌)
月光很美麗☺

珊瑚宮

mariefish 發表於 19-3-21 20:44
所以我話自己蠢左,問埋啲無謂野,問呀A同學係咪鍾意B同學呢啲,你地就醒目啦
...
女校, 無拖拍。 亦唔戀亞sir. 因有同學問第二時老公姓乜, 無從得知。 無所謂, 想知乜咪問乜啦。 又咁啱考試, 早放。當時Form 4.

當年學生歲月, 開心。

瑪瑙宮

lily-of-valley 發表於 19-3-21 20:53
女校, 無拖拍。 亦唔戀亞sir. 因有同學問第二時老公姓乜, 無從得知。 無所謂, 想知乜咪問乜啦。 又 ...

我以前都有玩,但有個同學玩完就發高燒

crystal媽咪    發表於 19-3-21 21:00

珊瑚宮

crystal媽咪 發表於 19-3-21 20:48
因為我語音 ...
Take Care. 快D好番。

crystal媽咪    發表於 19-3-21 20:59

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 19-3-21 20:50
我只吃粥、蛋糕、餅咋! 當日有個人咳,咳咗兩聲,我冇帶口罩。可能困咗喺同一間房,所以太勁(啲病菌) :me ...

甜野都唔可以食,我今日先比醫生再三吩咐咋 乖乖地好返先食

crystal媽咪    發表於 19-3-21 20:59

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 19-3-21 20:53
女校, 無拖拍。 亦唔戀亞sir. 因有同學問第二時老公姓乜, 無從得知。 無所謂, 想知乜咪問乜啦。 又 ...

我媽咪都有問過老公姓咩,又啱左喎,細個無憂無慮玩下呢啲古怪野係幾有趣

珊瑚宮

coo1068 發表於 19-3-21 20:54
我以前都有玩,但有個同學玩完就發高燒
嘩, 我見玩個4個無乜野。 天主教學校, 有戴十字架, 玉, 無玩, 我唔敢玩。 但諸事, 想知。 咁啱我地幾個幾傾得埋, 唔講比其他同學聽。 因有D同學鐘意是非當人情話比老師師。 我地好憎呢D。

隻豉油碟同學專登帶番來, 之後掉咗落垃圾桶。

瑪瑙宮

lily-of-valley 發表於 19-3-21 21:03
嘩, 我見玩個4個無乜野。 天主教學校, 有戴十字架, 玉, 無玩, 我唔敢玩。 但諸事, 想知。 咁啱我地 ...

我係好奇先玩。但我冇問任何嘢,嗰個同學問左好多,但吾知點解返家後就發高燒
我都好憎呢啲人

珊瑚宮

coo1068 發表於 19-3-21 21:09
我係好奇先玩。但我冇問任何嘢,嗰個同學問左好多,但吾知點解返家後就發高燒
我都好憎呢啲人: ...
或者咁啱得咁橋。 唔好自己嚇自己。

講開鬼, 而家D工人, 好鐘意話僱主屋企有鬼。 個D我就唔信佢地呢D盲毛。·

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊