興趣嗜好

跳至

首頁
12345...24

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

coo1068 發表於 19-1-1 23:38
未到六點,已經出現

還未天黑嗎?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

twotigers 發表於 19-1-1 23:27
尖沙咀彌敦道拆咗果間?
唔係, 中環

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

mariefish 發表於 19-1-1 23:25
我聽過的故事通常係繡花鞋,女裝長靴第一次聽,周圍走真係好恐怖啊
...
通常通宵security, house keeping, 因佢地通宵周圍巡, house keeping周圍執房。

我front office, 唔通處行。

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 19-1-2 00:26
唔係, 中環

中環有3間拆咗:
1)富麗華
2)希爾頓
3)Ritz Carlton

我估希爾頓

珍珠宮

mariefish 發表於 19-1-2 00:25
還未天黑嗎?

日間都有㗎,唔一定夜晚

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 19-1-2 00:31
通常通宵security, house keeping, 因佢地通宵周圍巡, house keeping周圍執房。

我front office, 唔通處 ...

酒店都唔少鬼故,你有無聽過其他酒店啲鬼故

珍珠宮

mariefish 發表於 19-1-1 23:30
我覺得學校晚上環境都好恐怖,再加上哭聲的話,以後都唔敢去學校廁所(本身都已經好怕):di ...

都唔明啲校工點樣可以喺學校留宿

珍珠宮

coo1068 發表於 19-1-1 23:38
未到六點,已經出現

你知唔知佢點解喊?

象牙宮

twotigers 發表於 19-1-2 00:52
酒店都唔少鬼故,你有無聽過其他酒店啲鬼故
2)

第二間唔知。

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 19-1-2 00:57
2)

第二間唔知。

好嘢,估中咗
可惜估中無獎

lily-of-valley    發表於 19-1-2 01:04

珍珠宮

經過。。

又驚又期待

mariefish    發表於 19-1-5 12:40

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

mariefish    發表於 19-1-5 12:39

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

mariefish 發表於 19-1-2 00:25
還未天黑嗎?

未呀五點幾

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

twotigers 發表於 19-1-2 00:54
你知唔知佢點解喊?

我點會知,心想點解會有人係度喊

珍珠宮

coo1068 發表於 19-1-2 08:14
我點會知,心想點解會有人係度喊

我知,你有無發覺晨早,中午,3點幾都唔喊,等到黃昏時份先喊,因為你哋拖到咁遲都唔走,阻住佢,佢咪整啲聲出嚟嚇走你哋

象牙宮

twotigers 發表於 19-1-2 08:25
我知,你有無發覺晨早,中午,3點幾都唔喊,等到黃昏時份先喊,因為你哋拖到咁遲都唔走,阻住佢,佢咪整啲 ...

果時吾識驚,因未遇過,以後有人留堂係度喊會係咁㗎

珍珠宮

coo1068 發表於 19-1-2 08:27

果時吾識驚,因未遇過,以後有人留堂係度喊 ...

有無人留堂聽到喊聲?

象牙宮

twotigers 發表於 19-1-2 08:44
有無人留堂聽到喊聲?

有人聽到有人聽吾到

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

電腦室的神秘女人

城城曾經於九龍區某中學任職助理,某年冬季的某一天,城城如常負責於放學後,到幾間活動課室鎖門,這天多了一名女生呀美,她剛剛從圖書室出來見到城城,便喋喋不休的跟隨著,說要幫忙一起鎖門
直至他們行到電腦室的時候,天色已開始昏暗,當呀美搶著鎖匙要鎖門的時候,她透過木門上那個長方形玻璃部分,看到門後居然站著一個長髮女人,整個灰灰暗暗的,怒目瞪著呀美,呀美嚇得將門匙跌在地上,這時城城上前執起鎖匙,怱怱忙忙鎖上門後,二話不說推著呀美跑落樓,跑離學校之後,呀美問城城:你看到嗎?那女人?城城表示也看到了那個不可能存在的女人

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mariefish 發表於 19-1-1 22:53
唔敢講得太白,只能說不是幾間廉航,員工一定知道係邊幾隻機

即喺惡曬航空

首頁
12345...24

尾頁

跳至