樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

丫雅 發表於 19-3-14 12:05
係呀,所以安慰自己反正唔係自己心水邨,唔計一次又唔係再派返同一條邨,叫好運啦。不過有個朋友仲好運, ...

我都係農曆年派咗第二次-中大興
好唔開心

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

a1130 發表於 19-3-14 16:15
我都係農曆年派咗第二次-中大興
好唔開心

咁你第一次派邊??
我今日收信派第二次啦,蝴蝶邨

大宅

丫雅 發表於 19-3-14 16:16
咁你第一次派邊??
我今日收信派第二次啦,蝴蝶邨

第一次蝴蝶邨
你朋友好好彩

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

a1130 發表於 19-3-14 16:18
第一次蝴蝶邨
你朋友好好彩

咦,我哋步驟調轉哦,咁你有冇要到大興??

大宅

丫雅 發表於 19-3-14 16:19
咦,我哋步驟調轉哦,咁你有冇要到大興??

無,2月尾拒絕完,而家網上仲拒絕中

珊瑚宮

a1130 發表於 19-3-14 16:20
無,2月尾拒絕完,而家網上仲拒絕中

我同嗰個朋友真心同人唔同命,但都鄧佢開心嘅。今次蝴蝶,超過99.99%會拒絕,唔知拒絕完又要等多幾耐呢............你仲有幾多次機會呀?

大宅

丫雅 發表於 19-3-14 16:23
我同嗰個朋友真心同人唔同命,但都鄧佢開心嘅。今次蝴蝶,超過99.99%會拒絕,唔知拒絕完又要等多幾耐呢... ...

仲有1次
上水嗰邊好似就起好,好怕會派到過去

珊瑚宮

a1130 發表於 19-3-14 16:47
仲有1次
上水嗰邊好似就起好,好怕會派到過去

你有剔到上水??我淨係剔屯門,元朗,天水圍咋

大宅

丫雅 發表於 19-3-14 16:56
你有剔到上水??我淨係剔屯門,元朗,天水圍咋

有得咁剔咩?我唔記得咗添

首頁

尾頁

跳至