懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

19年6月BB就會出世,最近了解緊陪月員。有一個17k,照顧過6-7個bb嘅,有人讚過。
想問下其他JM,係咪車費同其他野咩都唔包係行情?因為首次接觸,仲想問下大家有冇咩係要注意㗎?今個禮拜就要去見一見佢啦

禁止訪問

珍珠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

你可以同佢傾嘅,你見面嘅時候可以問清楚佢㗎

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Dodoww 發表於 19-1-1 20:21
19年6月BB就會出世,最近了解緊陪月員。有一個17k,照顧過6-7個bb嘅,有人讚過。
想問下其他JM,係咪車費同 ...

正常個人工就已經包哂
你只需要另外買份勞工保險比佢以防工作中有意外
同埋自費買藥材同買餸錢
開工同完工利事理應隨心
如果佢主動要求 我的話就唔鍾意
會覺得呢啲姨姨唔係真心鍾意湊bb
同埋建議你見多一兩個先好決定
見面時可以問下姨姨每日工作時間表了解佢會做啲咩 同埋你自己有咩產後問題
留意佢性格上夾唔夾自己
正常姨姨會負責產婦飲食 煲水沖涼 照顧bb 幫bb沖涼
其實做哂以上啲野都8個鐘到架啦

複式洋房

回覆 sinlee123 的帖子

可以PM我陪月姐姐資料?
第一胎媽媽...咩都唔識

洋房

sinlee123 發表於 19-1-2 21:17
我啱啱坐完
我個陪月姨姨朋友介紹22K冇其他收費,非常稱職,勁好.
幫我催乳都冇額外收費(有催乳証書)可 ...

可以PM呢個陪月資料給我嗎?感謝!

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊