自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆樓主:

我可以講幾個月前買左super seven, 唔覺得有咩用, 而家都少帶了

大宅

Watashiwamomo 發表於 19-1-3 14:35
回覆 20150618bb 的帖子

我就一半半信,或者講個真人真事比大家聽,幾年前我比靈體騷擾得好嚴重,半夜有鬼 ...

我跟你有差不多的問題,家中電器無故開動,尢其在7月時節,最後放左金曜球鎮宅及帶住金曜石鍊,七月節真的再沒怪事了

大宅

回覆 hohoma16 的帖子

其實我當時都唔信水晶可以幫忙,都覺得係迷信但係經過那次親身體驗後開始抱開放態度。那陣我比靈體騷擾唔係一個半月的事而係講緊持續幾年,當時晚晚無睡好訓,成日feel到寒涼(明明夏天)睡覺時成日感覺到有人望住,有幾次半夜4-5點半睡半醒期間見到有個靈體企左我門口個位望住我訓,最驚係另一次開眼望向天花板有幾個人頭飛來飛去(灰白色但都睇到個輪廓)所以當係護身符又好,或買個希望
歡迎歡迎

大宅

回覆 baby_yee 的帖子

多謝提供資訊,我考慮一下主要都係幫姊姊睇下眼咁

歡迎歡迎

大宅

回覆 幸福花 的帖子

係呀⋯⋯咁又係我都覺幾千蚊有點貴,買金好似保值些而且都驚比人騙
歡迎歡迎

大宅

回覆 kayu_411 的帖子

謝謝提供資訊
歡迎歡迎

男爵府

回覆樓主:

水晶我都接觸左3個多月。功效嘅野信則有不信則無。我通常都係當飾物咁戴。因為有d佢嘅石紋好靚。入面嘅礦物又閃。而且又天然。望住佢會覺得大自然好神奇

現在我買擺件嘅多。紫晶鎮。開口笑。愛心。聚寶盆。晶洞之類。手鏈反而少左 。有時唔開心或心煩嘅時候。摸下d水晶個心情又真係會平穩d嘅

首頁

尾頁

跳至