親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

請問如果想去觀瀾湖, 住Hard Rock會唔會唔方便?

大宅

stitch2012 發表於 19-1-2 14:17

hard rock 好近 觀瀾新城,可以行路過去, 只係過一條馬路就到。
而且觀瀾湖免費 shuttle bus 會停hard rock.

wcpcelia    發表於 19-1-4 14:22

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

唔該晒

大宅

stitch2012 發表於 19-1-2 14:17

剛去完,超正,對面就係新城,隔離係golf場同生態園
我皇崗搭的士去87人仔
搭Shuttle bus要俾錢架,70蚊/位

男爵府

我都去完返嚟喇, 最後我哋喺羅湖包車去, 但我見好多JM話羅湖搭的士唔洗100蚊, 但我見車程都好似幾遠下喎, 真係可以咁平?

別墅

stitch2012 發表於 19-1-7 10:57
我都去完返嚟喇, 最後我哋喺羅湖包車去, 但我見好多JM話羅湖搭的士唔洗100蚊, 但我見車程都好似幾遠下喎, ...

想問住hard rock可以去觀蘭入面玩佢設施嗎?
[img align=right]http://by.lilypie.com/Sa4ip8.png[/img] [img align=right]http://www.lilypie.com/pic/061010/vXar.jpg?r=ac15663[/img]

男爵府

我冇去渡假村嗰邊呀, 因為我只係2日一夜, 淨係去商場同生態園已經唔夠時間

別墅

stitch2012 發表於 19-1-9 13:46
我冇去渡假村嗰邊呀, 因為我只係2日一夜, 淨係去商場同生態園已經唔夠時間 ...

我都想新年去,但我小朋友已經15歲,生態園有咩睇?
[img align=right]http://by.lilypie.com/Sa4ip8.png[/img] [img align=right]http://www.lilypie.com/pic/061010/vXar.jpg?r=ac15663[/img]

大宅

回覆樓主:

請問生態園有咩玩?

男爵府

2RR 發表於 19-1-10 09:42
我都想新年去,但我小朋友已經15歲,生態園有咩睇?
15歲又真係可能未必啱玩, 裡面有射箭, 摩天輪, 碰碰車, 海盜船, 過山車等等, 不過全部都係俾小朋友, 我諗10歲以下都OK的

大宅

stitch2012 發表於 19-1-9 13:46
我冇去渡假村嗰邊呀, 因為我只係2日一夜, 淨係去商場同生態園已經唔夠時間 ...

請問商場和生態園在農曆年間會開嗎?

生態園係去到先買飛?

男爵府

carcar418 發表於 19-1-11 16:00
請問商場和生態園在農曆年間會開嗎?

生態園係去到先買飛?

我唔知農曆年開唔開呀, 但爬過舊文有JM話會開, 生態園我係去到門口先買, 入場30, 套票88, 親子套票108

男爵府

haloyuki528 發表於 19-1-5 17:35

剛去完,超正,對面就係新城,隔離係golf場同生態園:goo ...

酒店ok?我剛上網也(emoji)緊它!前年住過觀灡湖酒店!是否同一區內?我諗緊

大宅

anlywan 發表於 19-1-14 14:02
酒店ok?我剛上網也(emoji)緊它!前年住過觀灡湖酒店!是否同一區內?我諗緊
...

正正觀瀾湖新城對面

子爵府

好媽媽勳章

回覆 stitch2012 的帖子

請問收費貴唔貴? 邊度買定門票抵?

男爵府

kk2008 發表於 19-1-15 23:01
回覆 stitch2012 的帖子

請問收費貴唔貴? 邊度買定門票抵?

你講生態園? 如果係我12樓有寫喎

伯爵府

stitch2012 發表於 19-1-14 12:39
我唔知農曆年開唔開呀, 但爬過舊文有JM話會開, 生態園我係去到門口先買, 入場30, 套票88, 親子套票108

...

套票包玩幾多樣?

大宅

花花b 發表於 19-1-20 10:05
套票包玩幾多樣?

套票好似每様一次,大約有十㨾,海盜船過山車不包

侯爵府

2024年龍年勳章

haloyuki528 發表於 19-1-14 14:12
正正觀瀾湖新城對面

請問有冇地址,我想check下價,謝謝

男爵府

my-baby 發表於 19-2-4 11:28
請問有冇地址,我想check下價,謝謝

你打"深圳hard rock" 會方便過你用地址check

首頁

尾頁

跳至