自由講場

跳至

首頁
23456...27

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

Rapunzel 發表於 19-1-2 15:31
呀囡22 歲讀緊大學, 突然上星期話比我知要同男朋友2個人去日本旅行, 要去7 日, 已經買哂機票, 我好嬲, ...
22歲已經係成人好幾年...唯有提醒佢, 如果有性行為要做足安全措施。
因為根本無得反對, 佢只係通知你一聲, 你嬲都無辦法(雖然明你...)

禁止訪問

珍珠宮

pppfamily 發表於 19-1-2 15:51
我仔19歲同同齡仲只係拍左4個月拖既女朋友下星期去大阪10日

19 又細咗啲,佢有搵錢能力咩?

大宅

呀囡22 歲讀緊大學, 突然上星期話比我知要同男朋友2個人去日本旅行, 要去7 日, 已經買哂機票, 我好嬲, ...

感覺囡囡好錫你,因為會單聲你知

男爵府

唔好意思,我直覺覺得個男仔會同你囡囡做果d野,但係父母好難阻止,只好同佢上下性教育堂,不好攪到有bb 同性病。

水晶宮

咁有米可以先斬後奏?咁即係自己做開part time有錢養自己,咁真係唔理得咁多,叫佢自己小心啲,比得佢同男友兩個自己去,冇發生咩事講你都唔信啦,要發生嘅喺香港都可以發生

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mini1204 發表於 19-1-2 15:49
失身呢樣野, 唔洗overnight, 什至唔洗有床

教左佢, 就要信佢, 如果樣樣反對樣樣嘈, 佢只會所有野隱瞞 ...

早排新聞先話除夕party後,廁所大量com com⋯
要發生真係唔使等去到日本

叫做好安全措施仲好
天朗氣清

水晶宮

bemybride 發表於 19-1-2 15:34
我都係咁上下年紀第一次去旅行,仲要係沙巴。22歲好大個啦大學都畢業,而且日本治安ok, 睇唔到有咩危險 ...

樓主好明顯唔係擔心治安問題啦,乜你咁純情架

男爵府

2024年龍年勳章

至愛 發表於 19-1-2 16:03
感覺囡囡好錫你,因為會單聲你知

咁又係,佢都有同我講話可以唔同我講, 去左你都唔知啦!

珍珠宮

cy101 發表於 19-1-2 15:34
同佢講:唔好二人去, 三人番!!做女人要醒d!!!

我仔女朋友媽媽加我都係咁講

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

22歲都成人了,年青男女血氣方剛,情到濃時,要咩既係邊度都得,呢啲野大家明啦,最多提下佢要保護自己,唔好搞出人命就得。
呢個年代有幾多個真係可以守到新婚夜先黎開苞丫

大宅

Rapunzel 發表於 19-1-2 16:05
咁又係,佢都有同我講話可以唔同我講, 去左你都唔知啦!

所以囡囡一定會知點做!
放心啦!大個女喇
替你感恩!

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

22歲成年人啦, 邊有得驚

象牙宮

回覆樓主:

拎埋成人身份證喎,仲想點呀?當年我22歲,已經結婚

男爵府

回覆樓主:

都22歲 應該識諗了 老實講你想管都管唔黎

用戶要求終止服務

回覆樓主:

直接啲講,性教育係由細灌輸,你做左幾多,依家收成幾多。

我認自己屋企人老套,由細到大都係教我婚後先可以有性行為,我就真心覺得婚後先有性行為。只要黎m就即代表可以有生孕能力,有性行為就可能懷孕,不安全性行為就可以有性病。(你安全唔代表伴侶以前安全,如果伴侶曾有一次不安全性行為,都代表你都有風險)....

係BK講呢d正確性教育,我知一定俾人插到飛話我老套守舊咩年代.....

直接同佢傾,佢既選擇,分析一下有咩後果,等佢自己負責。二十歲頭大學生真心很年青可以很多發展很多夢想,冇謂令自己身上有0.001%機會揹住個BB

男爵府

2024年龍年勳章

至愛 發表於 19-1-2 16:08

所以囡囡一定會知點做!

如你所講,希望係啦

珍珠宮

回覆樓主:

我仔19歲讀大學2年級,已同細佢半年女友去日本10日,之後年年都去一次10日旅行,我初頭都有諗點解個女仔亞會比女去,心諗佢媽可以唔比咩 ,仲係女追我仔喎。仔返黎,我無意中發現行李 內有condom , 咁都放心啲,唔會搞出人命。宜家佢兩個仲好好呀,好穩定

大宅

咁大個人, 都阻唔到, 就算阻只會關係更差
可以提醒佢做足安全措施, 得閒報平安.

男爵府

cherrieloy 發表於 19-1-2 16:05
樓主好明顯唔係擔心治安問題啦,乜你咁純情架

純情(天真?)嗰個係樓主先啱

首頁
23456...27

尾頁

跳至