親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

chr 發表於 19-5-18 16:14
羅湖過關,唔使再過。我上次係落馬洲過關,再轉地鐵去皇崗搭shuttle 去酒店。回程諗住搭的士返羅湖,好難 ...

請問你從酒店去車站多少錢及需時多久呢?
我今次在agoda訂了房沒有買package....計劃坐火車到深圳後再轉的士

大宅

認識瑞士牛牛第一回

Maggiehomui 發表於 19-5-24 22:22
麻煩告訴我大陸是什麼call車apps吖⋯謝謝

有聽過叫滴滴,但我無裝過,因為無call車apps,好難先等到一架的士

大宅

認識瑞士牛牛第一回

Maggiehomui 發表於 19-5-24 22:25
我今次在agoda訂了房沒有買package....計劃坐火車到深圳後再轉的 ...

太耐我唔係好記得幾錢幾耐了
我上次都係經Agoda訂房,可以e-mail酒店book shuttle,但要比錢上車,去程我有book

大宅

Maggiehomui 發表於 19-5-24 22:25
我今次在agoda訂了房沒有買package....計劃坐火車到深圳後再轉的 ...

我都想暑假去,你只訂房,其他自費項目如早午晚餐,活動等另外付費會貴一些嗎?

複式洋房

chr 發表於 19-5-24 23:58
太耐我唔係好記得幾錢幾耐了
我上次都係經Agoda訂房,可以e-mail酒店book shuttle,但要比錢上車,去程我有 ...

Ok thanks

複式洋房

Manmanman12345 發表於 19-6-2 00:10
我都想暑假去,你只訂房,其他自費項目如早午晚餐,活動等另外付費會貴一些嗎?
...

我覺得只訂房彈性d又平d⋯⋯只需$18xx住2晚包早餐,附近MH mall 好多野食又有野比小朋友玩

大宅

Maggiehomui 發表於 19-6-4 17:57
我覺得只訂房彈性d又平d⋯⋯只需$18xx住2晚包早餐,附近MH mall 好多野食又有野比小朋友玩
...

吾知玩果d 逐項收費貴吾貴呢?

大宅

Evely 發表於 19-4-5 18:46
我上網找官網找不到,可以提供一下嗎?不知道為什麼找不到

https://mission-hills-resorts.myshopify.com/products/two-days-one-night-colorful-family-holidayshenzhen-dongguan?variant=14070323839029

大宅

abinayams 發表於 19-4-5 23:10
請問大家,我在旅行社訂了復活節去深圳觀澜湖既套票,內容跟官網一樣既,但佢話免費皇崗接駁車要10日前先可 ...

長假去真係要,好爆

複式洋房

Manmanman12345 發表於 19-6-4 18:08
吾知玩果d 逐項收費貴吾貴呢?

1xx-3xx.....我女上次DIY了紙花$108,整了3小時。
及DIY了飾物盒$298⋯花了3小時製作。
最貴吹玻璃⋯$398

大宅

Maggiehomui 發表於 19-7-10 07:35
1xx-3xx.....我女上次DIY了紙花$108,整了3小時。
及DIY了飾物盒$298⋯花了3小時製作。
最貴吹玻璃⋯$398

都吾平咼!

大宅

Maggiehomui 發表於 19-6-4 17:57
...

好似之前有人話book 兩個 2日1夜應該最抵,36xx, 但有 1000 美食券,即 26xx, 包車和其他項目

複式洋房

Manmanman12345 發表於 19-7-10 08:25
都吾平咼!

係⋯唔平,不過環境及工作人員都不錯⋯有很多種類選擇,小朋友很興奮投入

複式洋房

babymickey88 發表於 19-7-10 19:30
好似之前有人話book 兩個 2日1夜應該最抵,36xx, 但有 1000 美食券,即 26xx, 包車和其他項目
...

1000美食卷局限了只能在酒店的餐廳用,酒店的自助早餐質素及環境非常一般,加上餐飲偏貴,我地每餐都在MH Mall吃,那裡環境食物都非常好,仲要係好抵食又多選擇。
另外⋯package 的酒店車接送是指定時間之餘又要預約,我坐高鐵到深圳北轉的士,只需30分鐘人仔70,所以我覺得package 唔吸引!
如大家想去玩,我建議去住Hard Rock,酒店新好多之餘⋯⋯行過去就是MH Mall和手工藝中心

男爵府

Maggiehomui 發表於 19-7-10 21:34
1000美食卷局限了只能在酒店的餐廳用,酒店的自助早餐質素及環境非常一般,加上餐飲偏貴,我地每餐都在MH ...

我住過一次觀灡,一次硬石,都係硬石方便d,過馬路就係MH mall,食玩買喺哂一個商場。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

請問打Golf 有冇限年齡架,小童可以玩的嗎?

首頁

尾頁

跳至