想生BB

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

Re: 有無人做過IVF或想做的入來傾下?

[size=x-large]bigsmallbandcow....you bingo la
annie ;-)

子爵府

bigsmallbandcow

有線不論深淺, 都係bingo啦, 好野!!!! 又有姊妹bingo啦.

複式洋房

bigsmallbandcow,
[size=x-large]恭喜. 恭喜.

好野, 你bingo左, 恭喜你呀.

別墅

annietsang,badegg,twinsduck:

你地講係唔係真架,但我今日有d啡點喎,怕唔怕架?

不過好多謝你地的支持同鼓勵,我有消息會話比你地知. :lol:

:-? 8-) :-o ;-)

別墅

bigsmallbandcow﹐

CONGRATULATION﹗ ﹗ ﹗
我初時亦有這種情形﹐我以為M到(因未CONFIRM)但這種情形只維持2日就沒有了。
不過到CONFIRM後2星期左右廣華發現抽血指數不是太好﹐我立刻睇私家E生﹐E生見議我打安胎針﹐幾 日後我都有見紅﹐不過我沒有通知廣華。我見議你快啲睇E生﹐我足足要在家安胎了一個月﹐要到25WEEKS才沒有見紅﹐都係小心啲好﹗保重呀﹗

大宅

見好多bingo sister都會有啡和紅...如果持續幾日去看看doctor好d.....一有消息、上黎單聲...可否給妳的體溫表比我看看
annie ;-)

複式洋房

總之樣樣都小心d, 無壞ga.
如果有見紅, 就馬上去睇e生, 唔好等la.
bigsmallbandcow 寫道:
annietsang,badegg,twinsduck:

你地講係唔係真架,但我今日有d啡點喎,怕唔怕架?

不過好多謝你地的支持同鼓勵,我有消息會話比你地知. :lol:

複式洋房

恭喜你呀!
你今日有d啡紅嘅野, 如果只係出現咗一次, 嗰d可能係implantation 嘅血, 我之前bingo都試過, 不過最緊要事事小心, 一有唔妥即刻揾e生!
:-P

別墅

loklokcarolma :

我想問你多唔多啡色呀?
我今晚又見到有D啦......! ?-(

別墅

annietsang:

好呀,我睇完醫生後,真的是bingo,我再post體溫表比你睇下!

別墅

dyip99:

多謝你!我有事會去睇醫生啦!

子爵府

你而家心情係咪好興奮呢, 你要小心身體,生個肥BB呀.

別墅

bigsmallbandcow﹐

我初時唔係太多﹐好似想M到。
不過後期有晚去TOILET發現有血絲﹐立即CALL E生。睇到個胎重係到先至安心啲﹗E生話最重要係保持輕鬆﹐你都係呀﹗小心啲啦﹗如有必要就快啲睇E生啦﹗TAKE CARE﹗ ﹗

別墅

badegg :

今朝我見到有m來,去睇醫生到又check唔到,我同佢講話在家check到有,佢話冇個可能性,1.是在家的棒是結果是錯,2.是已經冇左,所以m來,佢寫了一封信叫我去急証室照.
:-(

大宅

[size=x-large]吾怕.吾怕..放心..放心...我地會支持妳
放d去看doctor la,,,,看完話聲我知...等我放心、
annie ;-)

子爵府

你照左睇下點先, 無理由有左又會無左, 驗血得吾得呢? 你睇完醫生再上來講下, 放鬆d.

民房

oklokcarolma,

我的醫生已寫信俾我排廣華不育科,我想問跟住要點做??要唔要先排廣華街症先???定係帶封信去廣華登記??在那個部門,幾多樓??有無話逢星期幾及時間限制???

唔好意思太多嘢問!!!Thanks!!

別墅

babydiamond :

你拿廣華封信去不育科到登記,佢地會同你約時間,不用去街症到,部門叫不育科 ,你去地問下人地會知幾多樓,時間通常是一至五辦工時間,你最去盡快排期,因我9月時排,要而家12月24日先去見醫生.
:lol:

別墅

badegg :

m真是來了,我知道結果後好唔開心,又唔想講野,只是好似個傻人一樣,我做了這樣多野都是唔得,都冇話可說,開始覺得好唔好再去尋找方法,人又好倦,bb是不是重要?可能天要你有便會有,天要你冇就冇,不要強求,我諗住去完瑪麗見醫生,比多一次自已就算,因我己以好..............................倦啦! :-(

別墅

babydiamond,

我記得應該係10/f, (north), 要office hour你最好快啲去登記.因sars來臨, 醫院有時會停止所有不育科的服務.有問題就問啦!唔冼客氣呀! 努力呀

loklokcarolma

首頁
23456...7

尾頁

跳至