自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

長春社今日起至1月底誠徵環保袋,類型包括不織布袋、帆布袋、尼龍袋,新舊不拘,只要乾淨可用就可以,收集所得嘅環保袋將會於今年花墟年宵作社區共享之用

收集點:
https://www.facebook.com/greencombo/photos/a.1679738158762000/2173559386046539/?type=3&theater

wcpcelia    發表於 19-1-5 17:36

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hongfago 發表於 19-1-4 13:06
長春社今日起至1月底誠徵環保袋,類型包括不織布袋、帆布袋、尼龍袋,新舊不拘,只要乾淨可用就可以,收集 ...

great
月光很美麗☺

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

大尼龍袋,我打後須要的!

之後可捐出

複式洋房

回覆樓主:

有呀!唔洗扔就最好

水晶宮

2019新春慶豚圓

水晶宮

回覆樓主:

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

長春社今日起至1月底誠徵環保袋,類型包括不織布袋、帆布袋、尼龍袋,新舊不拘,只要乾淨可用就可以,收集 ...

我成日都聽到身邊人話太多。旦我嚴重缺貨囉!人少,少買野。好少得到環保袋。多數都要比錢買至有。朋友地送過幾個比我。用到而家。

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

回覆樓主:

真係唔明,。點解會太多, 多到要捐, 係咪買得太多? 說好的環保, 根本只是口 號, 買買買, 然係捐, 再虛偽斷捨離

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

侯爵府

回覆樓主:

我想要
活在當下

象牙宮

回覆樓主:

大宅

2019新春慶豚圓

今日捐左幾十個去花墟。原來好多都係人地比野我儲儲埋埋一次捐出。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊