意見反饋
義工

1-3歲 今日: 7|主題: 13723

跳至
樓主: Moonsiu
一人一個俾6299湊自己小朋友既惡果

FB體驗帳戶

國民生產總值:26

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
babytingbaby 發表於 19-1-10 08:46
直情想講粗口

你地生在福中不知福,我阿B未出世,我阿媽就講明唔會幫我帶(因為佢真係唔識帶,我仲係bb嗰陣都係比人帶),最多帶去佢嗰度玩下,同埋第日大個接返學放學。

大宅

國民生產總值:1222

2019勳章

TenTang 發表於 19-1-12 07:39
你地生在福中不知福,我阿B未出世,我阿媽就講明唔會幫我帶(因為佢真係唔識帶,我仲係bb嗰陣都係比人帶) ...

我阿媽都係呀,不過我冇諗過俾佢湊,因為佢要番工之餘,湊BB太辛苦,唔想佢再捱過

複式洋房

國民生產總值:132

2019勳章

EasYGo1818 發表於 19-1-12 01:32
老人家真係唔會諗點樣先係對個B好
一放學到屋企由朝ipadiphone到夜晚,去厠所都帶埋入去,出去一圍食飯唔 ...

佢地係唔諗野架,連我地都同佢地溝通唔到

大宅

國民生產總值:1017

小朋友跌倒撞倒 就話地下曳 枱壞壞 椅衰格
我話唔好咁講 地下冇做錯事
佢依然係咁講
搞到我女跌一跌 就識扮野

大宅

國民生產總值:1326

2019勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
小雞媽咪 發表於 19-1-12 12:08
小朋友跌倒撞倒 就話地下曳 枱壞壞 椅衰格
我話唔好咁講 地下冇做錯事
佢依然係咁講

咁講容易吸引小朋友嘅注意
講完通常唔再喊

翡翠宮

國民生產總值:89065

BB防敏心得分享勳章

大囝系6299幫手湊,缺乏動手能力,好懶。依家自己湊細B,細B自己食飯,平時都鐘意幫手攞嘢。

珍珠宮

國民生產總值:42872

BB防敏心得分享勳章

經常都話要去街街。6299經常同佢出去逛街

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.