自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

聽返安仔的歌,覺得他唱歌好好聽,好多首都喜歡,sammi都係我一樣咁鍾意,期望他們一起開演唱會

大宅

maymaysheep 發表於 19-1-4 16:23
聽返安仔的歌,覺得他唱歌好好聽,好多首都喜歡,sammi都係我一樣咁鍾意,期望他們一起開演唱會
...

大宅

我覺得會有咁嘅機會(emoji)

wcpcelia    發表於 19-1-5 17:53

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

...

贊成!最好中間有big 4 其餘3位做嘉賓。
Childhood is journey, not a race.

子爵府

大宅

2019勳章 Poo得好勳章

支持

男爵府

回覆樓主

到六十歲時可能會,現在一定唔會啦,分開開,有人兩個都睇,咪可購到盡

男爵府

有幸見過安仔真人,好nice無架子

大宅

我都好想睇

珍珠宮

2019勳章

...

睇過一㳄Sammi 演唱會,永遠bad list

珍珠宮

回覆樓主:

仲未睇到厭?
安仔現在唱歌都唔掂, 唔好啦

男爵府

SAMMI 唱 live .... umm
許志安呢幾年唱live已經回哂塘,今非昔比。

大宅

panyeung 發表於 19-1-4 21:51
睇過一㳄Sammi 演唱會,永遠bad list

我唔係Sammi fans,但佢早期(未變鄭四萬前)d hit歌我都覺得好聽,唱k都會點嚟唱。
反而佢情緒病好返之後歌路變咗唔係我杯茶後就好少聽,live更加冇親身聽過,淨係知道佢把聲沉咗唱唔返以前d歌個key。
最記得有次電台深宵節目個主題係播歌手嘅演唱會片段,播咗佢唔知邊個演唱會十幾分鐘快歌串燒,我即時嚇到醒咗(我有瞓覺都開住收音機嘅習慣),當時我仲諗我係聽嗰個都覺得難堪,點解個歌手可以容許自己咁難聽嘅作品流傳仲要出埋碟

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊