意見反饋
義工

懷孕前後 今日: 545|主題: 67626

跳至
樓主: chubama
照結構,報價分享 (由平~貴) 鄧悅翹、孫錫鴻、王紹宏

別墅

國民生產總值:510

2019勳章

回覆 Biji1314 的帖子

我16週先決定出去照,因為本身政府有期照,諗住慳返,但我婦產科醫生強力建議我出去照,才臨急搵醫生。因為撞正農曆新年,打咗好多醫生都話full晒,唯獨孫醫生有期,所以book佢。我估呢個就係要等四五個鐘嘅原因,佢一日應該接好多booking,亦解釋到點解好多媽咪話先照得十幾廿分鐘。不過還好,照完嘅媽咪都話佢係專業嘅,所以我都放心啲!

大宅

國民生產總值:2792

2019勳章

想BOOK羅宇帆, 有冇JM試過?
要幾Week打去book?
我而家先6week...好似早得滯

FB體驗帳戶

國民生產總值:43

2019勳章

chubama 發表於 19-1-4 17:32
照結構,報價分享 (由平~貴):

王偉明,$1800 要CD+$100,銅鑼灣

千祈唔好book 鄧悅翹,因為好麻麻,照完結構睇完仲擔心過未睇,翻到屋企睇多次碟先發現無幫我睇到肺同肝

複式洋房

國民生產總值:144

2019勳章

Ting0523 發表於 19-1-11 20:16
千祈唔好book 鄧悅翹,因為好麻麻,照完結構睇完仲擔心過未睇,翻到屋企睇多次碟先發現無幫我睇到肺同肝
...

我都係睇佢。麻麻地。最尾你係點?有冇睇多次?

別墅

國民生產總值:695

2019新春慶豚圓 2019勳章

fungenergy 發表於 19-1-11 13:26

羅醫生好好
姑娘比約就可以
我當時8 週約

FB體驗帳戶

2019勳章

肥虎虎 發表於 19-1-4 18:39
以上個d都聽聞ok, 試下book

FB體驗帳戶

2019勳章

Kathy022 發表於 19-1-11 20:32
我都係睇佢。麻麻地。最尾你係點?有冇睇多次?

我今日先睇完,我到21號就過22週,所以已經book唔到下一個幫我睇,我宜家都好擔心

子爵府

國民生產總值:11705

回覆樓主:

複式洋房

國民生產總值:428

2019新春慶豚圓

fungenergy 發表於 19-1-11 13:26

7wk bk左啦~
nifty pro加結構,羅醫生早d book好啲

大宅

國民生產總值:1406

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Ting0523 發表於 19-1-11 20:16
...

睇到你開頭話鄧悅翹冇睇到BB既肝同肺,之後睇返原來醫生有照到,報告亦有寫BB肝肺係冇問題。。。咁你最後有冇再搵其他醫生照結構做對比,買安心呢?另一位醫生既結構報告,如何詳細?。。。介紹多一位醫生俾大家認識吖!謝!

好擔心的結構問題請教
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22227164

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.