自由講場

跳至

首頁

尾頁

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

18年2月喺太古某過江龍眼鏡店配了副日用鏡
未夠1年框邊開始甩coating
框邊係唔會揩到面的

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

小倩 發表於 19-1-5 00:00
框邊係唔會揩到面的 :sw ...

有啲框coating就係得幾個月貨仔,就算幾千嘅名牌框都會一樣,係物料原因

wcpcelia    發表於 19-1-5 17:05

禁止訪問

男爵府

終極熊貓 發表於 19-1-5 00:06
有啲框coating就係得幾個月貨仔,就算幾千嘅名牌框都會一樣,係物料原因
...

我配 Chanel 都係咁

侯爵府

manu42l1963 發表於 19-1-5 00:13
肯定係質量問題

我諗要先了解佢一般保養壽命有幾耐先知係咪質量問題~

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

終極熊貓 發表於 19-1-5 00:06
...

完全無諗過會甩coating

男爵府

2019新春慶豚圓

Coating? This is scratching by user.

版主

dlee_ca 發表於 19-1-5 01:31
Coating? This is scratching by user.

正常使用,無跌無刮
鏡框也不貼面

象牙宮

回覆樓主:

1年都未夠

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

成日覺得呢間d貨色好"也也烏"

伯爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

呢間眼鏡舖真係不敢恭維!鏡架料唔得、驗眼一味快,求其到爆!配鏡片仲衰,竟然可以搞錯度數,戴完暈到嘔,返轉頭再check話佢啲同事反轉咗個度數,再配過

大宅

2019勳章

點會唔揩到面呀⋯

大宅

2019新春慶豚圓 育兒性格勳章 畀面勳章

小倩 發表於 19-1-5 08:34
正常使用,無跌無刮
鏡框也不貼面

你掂洗鏡框 同用咩抹架?

大宅

2019新春慶豚圓 育兒性格勳章 畀面勳章

TwinWong 發表於 19-1-5 14:32
你掂洗鏡框 同用咩抹架?

實色深色同黑色係最易甩coating