自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

我吾覺得似喎

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

吾似

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

回覆樓主:

似楊明

伯爵府

回覆樓主:

似楊明

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係個嘴唇薄似

男爵府

唔覺似

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

唔似喎

伯爵府

一D都唔似!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

似肥版楊明

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

佢同古生差好遠
最似是大家都係男人

水晶宮

JFL 發表於 19-1-5 11:18
一D都唔似!

X 2

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔似

禁止訪問

回覆樓主:

寶石宮

2023年兔年勳章

小低子 發表於 19-1-5 11:26
細細個電視成日見 中間分界 心理變態 嘅心理學家

都係Koo ... 修全

珍珠宮

王國教室勳章

mariefish 發表於 19-1-5 11:18
似肥版楊明

似肥版更唔正氣
邪氣楊明

mariefish    發表於 19-1-5 12:38

大宅

回覆樓主:

爭好遠

複式洋房

1、薄嘴唇男人在感情方面無情無義

唇薄無情。嘴唇薄的男人大部分都是花心薄情無意之人,兩片薄薄嘴唇的男人,多半是偏於薄倖的,生活當中也是屢試不爽。薄嘴唇男人他們能言善道,擅於推翻曾經對女人作出的承諾,有出爾反爾的趨向,無論多麼深厚的感情,一旦分手則翻臉無情。

2、唇薄的男人說話刻薄語言冷酷

嘴大唇薄好說是非。唇薄男人感情淡薄,不注重人情,情過則不留於心。嘴唇薄的男人性格冷淡,講話能言善道,而又不失刻薄。嘴唇巴巴能說,愛挑理,善於指責別人,往往禍從口出。

https://kknews.cc/zh-mo/astrology/3qr228.html

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

唔似, 呢兩張好過婚紗果輯相, 果輯個男既好似被迫咁

首頁

尾頁

跳至