自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019勳章

10月中開始類固醇反彈戒類,全身好多地方出水爛晒腫晒,上網睇分享,話最好令皮膚出汗。開始做運動,但皮膚太爛太厚,自己唔識出汗。

前排天氣凍,去左一間舖蒸身,見到有出汗,就開始每星期去。間舖個女人成日sell我,結果次次都$350落樓但係佢每次除左蒸身45分鐘,仲有艾灸、針灸、按摩。次次都玩成兩個半鐘。

我同個女人用wechat聯絡,有時候見到個女人係朋友圈會post d夾胸p圖女人,下面打“新嚟按摩師,歡迎預約”。通常d夾波post過幾個鐘就會Del.

做左5次,唔知道係我d皮膚已經爛到一個點,定係蒸身真係有效,我都見到皮膚有好轉,當然唔係極速好晒,不過每次去完,都會有好轉。

係個女人又嗯又西嘅情況下,我買左$900三次套票,而家剩番一張。每次去間舖,都係得果個女人,佢都著得好密實,唔見到有其他人,有時候個女人個媽咪會上嚟同佢煮飯食。

我d同事話個女人可能係哈哈笑按摩,我自己諗緊,仲好唔好幫襯佢呢?

請d意見啦,謝謝。

(我知道蒸身可以自己係屋企做,但屋企無咁多地方擺,就算係吹氣盆都無位)

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

我飲生薯仔汁好返,你上網search下

別墅

熱狗媽 發表於 19-1-5 15:09
10月中開始類固醇反彈戒類,全身好多地方出水爛晒腫晒,上網睇分享,話最好令皮膚出汗。開始做運動,但皮膚 ...

你意思係覺得個女人有提供色情服務?
講到蒸身,而家好多地方都有,點解你一定要去佢嗰間?

男爵府

熱狗媽 發表於 19-1-5 15:09
10月中開始類固醇反彈戒類,全身好多地方出水爛晒腫晒,上網睇分享,話最好令皮膚出汗。開始做運動,但皮膚 ...

去第2間啦,大把選擇

如果你唔耳仔軟
其實你可以不停去唔同店試做
試做價通常平d

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 開心吸收勳章

蒸身都有好多地方可以做
個方法work既話可以唔轉
但可以轉場
如果你驚係邪骨,唔舒服咪走場
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

琥珀宮

回覆樓主:

有冇效, 你自己才體會到.

但地方乾淨嗎?你講到佢好似有幅業咁.

侯爵府

2019勳章

Sumyeema1 發表於 19-1-14 11:24
有冇效, 你自己才體會到.

但地方乾淨嗎?你講到佢好似有幅業咁.
講真地方就舊又唔乾淨, 間唔中會見佢貼d夾胸p圖女人相, 下面caption打"今天上班了''

有時候都會係佢度見到其他女人, 唔多, 間唔中先得一個. 通常去親都係得招呼我果個女人一個人.

咁so far我每次係佢度做親都成兩個鐘, 個女人又無偷雞做少d, 不過成日炸炸帝sell我做吓其他野, 有時候我唔做, 佢都唔會迫我, 不過會有少少碎碎唸. 每次做完都覺得個身好爽.

侯爵府

2019勳章

妹妹貓咪 發表於 19-1-14 11:18
去第2間啦,大把選擇

如果你唔耳仔軟
我都有去另外兩間做, 不過佢地得蒸腳

我見個女人間舖近番工果區, 唔想過九龍....

侯爵府

2019勳章

lingw. 發表於 19-1-14 10:56
我飲生薯仔汁好返,你上網search下
係呀? 我仲驚食薯仔會發.....

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊