自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 想生BB熱投

我有兩位親友結婚時都是陰天,不約而同這兩位親友結婚不久都離婚了,請問各位媽媽結婚那天是陰天或是晴天?是不是結婚那天陰天是不吉利?

子爵府

2019新春慶豚圓

My-jade 發表於 19-1-6 09:14
我有兩位親友結婚時都是陰天,不約而同這兩位親友結婚不久都離婚了,請問各位媽媽結婚那天是陰天或是晴天? ...

我唔覺得關事
朋友結婚橫風橫雨
感情一樣超好

BBJOJO    發表於 19-1-6 14:19
wcpcelia    發表於 19-1-6 10:48

珍珠宮

2019勳章

我有兩位親友結婚時都是陰天,不約而同這兩位親友結婚不久都離婚了,請問各位媽媽結婚那天是陰天或是晴天? ...

BBJOJO    發表於 19-1-6 14:20

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

伯爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

無言

子爵府

2019新春慶豚圓

有朋友喺hawaii 結婚,藍天白雲天氣好得不得了,唔夠兩年就離婚了

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想多了
手無寸鐵學生???https://youtu.be/ZQfOfIAexzw
https://youtu.be/KSkZ3yEFQsw
暴徒圍毆市民 https://www.facebook.com/lam.win.758/videos/131454421404793/
過百暴徒圍毆4個警察 https://www.youtube.com/watch?v=xJRszru0jYU

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

男爵府

2019新春慶豚圓

我結婚落埋雨,已經十幾年,兩公婆恩愛,無問題。

水晶宮

2019新春慶豚圓

唔關事啦

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咁打風結婚係咪好d? 打風都打唔甩。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

晴天結婚都會離婚喎
很累~我幾時先可以抖吓呢

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

珍珠宮

2019新春慶豚圓

我結婚果日,接新娘時陽光普照,去到男家入完門,去午飯啦,開始落雨,仲變埋黃雨

咁我算係晴天定陰天

BBJOJO    發表於 19-1-6 14:21

珍珠宮

2019勳章

ChloeMa 發表於 19-1-6 09:34

我有朋友一注完册就掛8號喇,當年21歲結婚,今年慶祝銀婚了,不知幾好,從來唔駛做家務煮飯都唔過5次。

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我係陰天結婚,不過嗰日係吉日。大把人晴天結婚一樣離婚,我相信同天氣無關

Poyau    發表於 19-1-7 01:09

大宅

2019勳章

想多了,我結婚時陰天加落雨,未又無嘢

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ChloeMa 發表於 19-1-6 09:34

我朋友結婚撞正打風,結婚十年好好的

Poyau    發表於 19-1-7 01:12

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔覺有關, 幾多人擇左吉日結婚, 咪一樣離婚

BBJOJO    發表於 19-1-6 14:22
wcpcelia    發表於 19-1-6 10:48

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊