美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

元朗藥房賣[email protected]

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2019勳章

回覆樓主

你肯定係正貨?

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Shiseido原來都有出依類產品?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Fiona_yy 發表於 19-1-6 11:25
元朗藥房賣[email protected]

咁平 我驚假唔敢買

男爵府

旦仔 發表於 19-1-6 12:18
你肯定係正貨?

之前在日本買過,味道包装是一樣的,而且我在龍豐藥房買,這間公司很大規模的。

大宅

我飲緊fancl collagen powder..希望有用la

大宅

Fiona_yy 發表於 19-1-6 14:00
之前在日本買過,味道包装是一樣的,而且我在龍豐藥房買,這間公司很大規模的。
...

我朋友去龍豐藥房買面膜,啲面膜同萬寧有出入,味道同質感都唔同

珍珠宮

...

呢間咪之前店舖俾人淋紅油個間。
試過hand cream, 質地同正貨有分別, 唔敢買。

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

...

呢間嘢,黑黑地
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

大宅

2019勳章

回覆樓主

元朗個堆藥房係呃大陸人買

男爵府

試過呢間野買mask,同萬寧的唔同

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 DHA勳章

回覆樓主:

太平了,飲落肚要小心
主 賜 平 安