跳至

首頁

尾頁

複式洋房

幫朋友問-- 她小朋友17年4月出世 想知道粉嶺區有咩playgroup center 介紹感謝!!

洋房

我個女大你個一個月,翻緊政藝舍

複式洋房

係呀,我個囝今年小一,佢之前都是上政藝舍PLAYGROUP的。
其實我都覺得佢地唔錯的,老師都好有經驗和愛心。
只是我FRIEND問我,我睇下還有什麼其他的 HEHEHEHE....
或者我都可以同佢講政藝舍啦。

洋房

yusalina 發表於 19-1-11 12:28
係呀,我個囝今年小一,佢之前都是上政藝舍PLAYGROUP的。
其實我都覺得佢地唔錯的,老師都好有經驗和愛心。 ...

我系華心商場嘅政藝舍上堂,好細啊,其實我都想換一間試下,想搵間空間大小小嘅

禁止訪問

複式洋房

回覆 Desiree_yi 的帖子

明白
我朋友話最近政藝舍做緊星期六優惠, 好似幾吸引 , 所以等佢試下先

謝謝你^^

洋房

Desiree_yi 發表於 19-1-14 18:48
我之前喺 碧湖政藝社,但真係太細啦⋯ 都唔夠位俾小朋友郁⋯ 如果想大地方,聯和墟有 Mynors, 但比較貴。 ...
請問Playheart系邊噶?有冇link或者whatsapp?

禁止訪問

洋房

Desiree_yi 發表於 19-1-16 16:08
帝庭軒 ,Facebook 係相呢個

謝謝你啊,我去睇下~

洋房

yusalina 發表於 19-1-7 18:12
幫朋友問-- 她小朋友17年4月出世 想知道粉嶺區有咩playgroup center 介紹感謝!!

Play heart 拉。 我之前都返政藝。太細拉,d玩又舊,一但補堂 一個課室成16個人 焗到透吾氣

複式洋房

我都想問下邊間playgroup好,我囡囡宜家快10個月,都念住同佢搵間好啲。有人話聯和墟嗰間安基司好好,唔知有冇媽媽了解過或者卑仔囡去讀過?

首頁

尾頁

跳至