自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

話說我8月中到期, 咁琴日就申請, 1月22日就有得拎, 都算幾快咁樣樣
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 分享愛

good_pig 發表於 19-1-7 18:33
話說我8月中到期, 咁琴日就申請, 1月22日就有得拎, 都算幾快咁樣樣

點解我郵寄左成2個星期都未收到通知

大宅

幸福黃太太 發表於 19-1-7 18:34

我寄出一星期已經通知可以攞

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

打去問下佢地有冇收到?

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我網上的, 第一次咁咋...因為上次都成10年前...
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

good_pig 發表於 19-1-7 18:33

算快

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

算快

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

22/12寄,14/1有得拎

首頁

尾頁

跳至