自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

你話一兩次電腦系統出錯就話啫, 唔同時段都試過幾次被無故cut單......
第一次係12月頭, 見成個禮拜多status 都係pending, 諗住臨近聖誕多訂單可能需時耐啲, 第二日訂咗另一件正價貨差唔多即日dispatch已經覺得唔對路... 最後個多禮拜後個訂單先畀人cancel咗, 如果真係等嗰件貨做聖誕禮物就真係大鑊

伯爵府

Same same. 唔知係咪銀碼細。

買完之後話無貨被cut 單,轉頭有貨我再買,又再 cut,我唔忿氣再買,宜家仲係 pending .

象牙宮

回覆樓主:

專cut減價貨單

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我上個月係farfetch 都 試過

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我買咁耐又未試過wor
可唔可以問下買左咩?買好多?有經常退貨紀錄

大宅

2019新春慶豚圓

Ayashi 發表於 19-1-8 15:09
你話一兩次電腦系統出錯就話啫, 唔同時段都試過幾次被無故cut單......
第一次係12月頭, 見成個 ...

完全未試過
我成日都訂㗎

別墅

回覆 Charlotte_mom 的帖子

第一次係特價lego advent calender, 之後主要係特價食品同咖啡茶包, 金額比較細

別墅

回覆 Chole 的帖子

你買咗啲咩呀? 如果pending幾日應該都係兇多吉少

別墅

VickiC 發表於 19-1-8 18:05
完全未試過
我成日都訂㗎
可能今次係啲細金額特價貨……

別墅

Charlotte_mom 發表於 19-1-8 17:59
我買咁耐又未試過wor
可唔可以問下買左咩?買好多?有經常退貨紀錄
...
連埋幫人訂都買咗十次以上, 無試過退貨
如果係因為金額細嘅特價貨就cut人單,咁樣做有啲過份

大宅

2019新春慶豚圓

Ayashi 發表於 19-1-8 18:26
可能今次係啲細金額特價貨……

我淨係買skin care, make up, fragrances
你講嗰啲類別都未買過

伯爵府

Ayashi 發表於 19-1-8 18:25
回覆 Chole 的帖子

你買咗啲咩呀? 如果pending幾日應該都係兇多吉少

上張單26/12 二千幾蚊冇問題,31/12 再訂百零蚊嘢攪到今日。

其實Selfridges 可以 set minimum order 㗎,宜家取消我訂單兩次感覺好差。

別墅

appleyuen 發表於 19-1-8 17:27
我上個月係farfetch 都 試過
你呢間咁好有少少賠償畀你?

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Ayashi 發表於 19-1-8 19:09
你呢間咁好有少少賠償畀你?

我反而想要件貨唔想佢陪畀我

別墅

有冇人知下次會幾時再做減價?

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

MissD 發表於 19-1-8 19:26
有冇人知下次會幾時再做減價?

仲減緊,不過應該有bug,無可能咁平(click唔到入去)

版主

我買hollister 咪一樣話back order ,我都吹佢唔漲啊,最想要果件至無

別墅

Charlotte_mom 發表於 19-1-8 19:40
仲減緊,不過應該有bug,無可能咁平(click唔到入去)
可以click入去呀,不過又係話out of stock
其實家品嗰邊都好多好似大特價,但係click入去全部都係話冇貨

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 王國教室勳章

我試過幾次都係衫,例如$5xxx,折到$2xxx,第二日就話無貨,幾次都係咁。
上次Christmas sale ,我買1x個order 得6個有送來,其他cancelled :(

版主

Ayashi 發表於 19-1-8 20:54
可以click入去呀,不過又係話out of stock
其實家品嗰邊都好多好似大特價,但係click入去全部都係話冇貨:ig ...

個mulberry直頭話cannot find item,個Chloe 就our of stock,個MJ就睇到買唔到,加唔入shopping bag

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊