想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

恭喜樓主!我老公d精型態僅僅及格,但活動力低,請問茄紅素同蠔丸有幫助嗎?可以PM我牌子嗎?謝謝。

大宅

iloverilakuma 發表於 19-9-13 17:57
update:
我已经成功懷孕了。雖然我做iui,但那次是失敗的。失敗後,因為打算和爸媽去旅行,所以停了一個 ...

恭喜你們呀!開開心心迎接新生命到來!半年幾前仲係度研究緊,而家研究懷孕,我都順產仔仔五個幾月了,時間快過!

別墅

Cindy曾 發表於 19-9-21 17:16
恭喜你們呀!開開心心迎接新生命到來!半年幾前仲係度研究緊,而家研究懷孕,我都順產仔仔五個幾月了,時 ...

真係好快過!而且覺得好amazing~個天肯比個bb你,可能自有它的安排~一切都剛剛好。
都祝福你和你的寶寶一切安好!

各位jm,好多人都問我茄紅素和蠔丸的牌子,我都一一pm了,如果還有其他人需要,你們可以pm我~ 雖然唔知道是否幫到你們,不過可以當一個參考囉。

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

請勿在版面回覆「PM, email」等字句,否則本文將會關閉

複式洋房

2020勳章

iloverilakuma 發表於 19-9-17 09:22
PM佐你啦

恭喜你!
可以話我知邊隻牌子嗎,thanks

洋房

可以pm茄紅素及蠔丸牌子嗎?謝謝你

複式洋房

可以PM埋我嗎 謝謝你 想知道茄紅素及蠔丸牌子

大宅

iloverilakuma 發表於 19-9-14 15:06
PM你啦^_^

可否也pm我呢?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊