夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

打女人嘅男人要不得,你仲咁後生,以後仲有大把好日子過,離婚啦,如果佢再郁手打你就報警啦,唔好再容忍喇

珍珠宮

回覆樓主

出軌、酗酒、打老婆.....
即刻離婚,趕佢走啦
既然間屋係女家,洗鬼理佢,掉晒個pk啲嘢出街同換鎖
個pk有咩動靜即刻拍片,錄低晒佢一言一行,佢敢恐嚇你就即刻又報警,作為呈堂證供

個pk同家人有血緣關係,佢地梗係幫親不幫理(你)
洗鬼理佢地講咩廢話,即刻block晒佢地啦
你太懦弱,比個pk打完你一次又一次,報埋警都唔起訴佢
報警唔會淨係安排機構、社工調解....
你有晒傷痕,個pk傷人係犯刑事罪
你選擇唔起訴佢,警方至安排社工調解
你選擇起訴佢,警方一定要拉人,困佢返警署拘留室,睇下警方肯比佢幾時搵家人保釋,跟足司法程序去排期上庭

個pk有傷人記錄,你離婚佢無可能爭到撫養權

侯爵府

FkUUu 發表於 19-1-8 18:37
我地一家三口就系住系我娘家,62另有新歡,而佢老婆吾中意我地,所以無理過我地,更五系同住!而系我覺得 ...

係娘家都夠膽打你!

侯爵府

FkUUu 發表於 19-1-8 17:08
我系一位九十後既媽媽,有個一歲大既女女
同樣有一位九十後既c6,呢次系我第一次開post,因為心入面太多委 ...

佢之前已飲酒?

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

有咩值得留?
除左佢係你女的爸爸
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

侯爵府

FkUUu 發表於 19-1-8 17:29
我真系覺得好委屈,我以前以為佢屋企人好講道理,對我亦五錯,原來只系煙幕,我真系好五明白,佢個孫犯下 ...

無野緊要過你同bb 條命,今次打腫你,下次錯手打死你咁點算? 人地屋企人講咩唔關你事,唔洗考慮,你同bb 嘅命運係係你自己手入面,個d 外人黎啫,你會唔會聽街邊個亞叔亂up 吖

複式洋房

同樣有一位九十後既c6,呢次系我第一次開post,因為心入面太多委 ...

其實好多人都話打得一次就5可以原諒,但永遠都會因為小朋友而不停原諒,但當已經發生過2.3次,仲要拎刀,就唔可以原諒,你唔會知道邊一日,佢把刀真係會傷害到你同小朋友,到時你後悔就太遲,成日都話寧教人打仔,莫教人分妻,到咗哩d地方,無得5分,佢嘅屋企人實幫佢,宜家d老人家,自己個仔做乜都啱架啦,完全唔會諗你都係人地個女。

複式洋房

郁得手 唔洗留 放過自己吧啦

複式洋房

回覆樓主:

樓主你仲好後生, 勸你快啲搵地方走離開呢一個人. 家暴嘅男人好危險, 我驚你同小朋友有生命危險呀!
生命寶貴第一重要.
你愛呢一個老公所以先至會同佢喺埋一齊,
但係佢根本就冇尊重過你,亦都冇持續愛你.
我見到家庭幸福嘅朋友,
佢哋嘅老公唔會咁樣對自己老婆㗎

首頁

尾頁

跳至