懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

我係打排卵針一次中左,29/11最後一次M,今日第一次見醫生5week5day陰照淨係得胎囊醫生話如果打排卵針正常而家都應該照到閃閃,醫生開咗啲荷爾蒙藥叫我返屋企塞陰道,希望胎發展得好啲,我好擔心,約左下星期再照,有冇媽媽同我有類似情況可以分享下嗎?

複式洋房

2019勳章

Jamesellen 發表於 19-1-8 17:56
我係打排卵針一次中左,29/11最後一次M,今日第一次見醫生5week5day陰照淨係得胎囊醫生話如果打排卵針正常 ...

我6w都係得胎囊,7w2返去再照就有閃閃,我見有好多媽媽都7至8w先有閃閃,唔駛驚

複式洋房

2019勳章

missdpig 發表於 19-1-8 20:03
我6w都係得胎囊,7w2返去再照就有閃閃,我見有好多媽媽都7至8w先有閃閃,唔駛驚
...

我比個醫生個樣有啲嚇親,所以我好緊張(emoji)

別墅

我係打排卵針一次中左,29/11最後一次M,今日第一次見醫生5week5day陰照淨係得胎囊醫生話如果打排卵針正常 ...

8w都冇閃閃先要擔心,6w前冇係正常嫁!

複式洋房

2019勳章

Sumie66 發表於 19-1-8 22:12
8w都冇閃閃先要擔心,6w前冇係正常嫁!

今日只係照到一個圈

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我6w3照都係胎囊,9w4先照到閃閃,唔洗太擔心

別墅

2019新春慶豚圓

都正常嘅 再等幾個禮拜去照 我6w就照到閃 唔洗擔心 祝福媽咪

複式洋房

2019勳章

sandy_astroboy 發表於 19-1-8 22:32
我6w3照都係胎囊,9w4先照到閃閃,唔洗太擔心

聽完你咁講我放心啲謝謝你

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

5W仲細,比D信心BB,加油吖。

珍珠宮

2019新春慶豚圓

haha748494 發表於 19-1-9 17:54
5W仲細,比D信心BB,加油吖。

對亞好多都係7.8wk先照到,有信心D

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

我5週5照都係得個圈,因流啡,過2日去睇醫生再照就見閃閃。有時差一陣時間就係未睇到,唔代表無嘅,唔好咁快嚇自己。

複式洋房

2019勳章

KILW 發表於 19-1-9 17:59
我5週5照都係得個圈,因流啡,過2日去睇醫生再照就見閃閃。有時差一陣時間就係未睇到,唔代表無嘅,唔好咁 ...

因為我無乜反應,胸部又未脹,只係有時覺得頭痛同有啲眼訓,同上一胎感覺差好遠, 有啲唔實在

洋房

KILW 發表於 19-1-9 17:59
我5週5照都係得個圈,因流啡,過2日去睇醫生再照就見閃閃。有時差一陣時間就係未睇到,唔代表無嘅,唔好咁 ...

我5週今日都抹到有啡,肚有少少扯下扯下咁,都頗擔心(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊