自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

有無好介紹?

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

airbnb

男爵府

弘大住L 7

子爵府

2019新春慶豚圓

一定要弘大或東大門嗎?上年農曆年我住鍾路既中庭,廣藏市場對面,近地鉄,可行十幾分鐘去東大門,三人房五百幾一晚,房好大,有32平方米。今年book左ibc,近東廟,地鐵附近,小三人房5百幾,大三人房6百幾。我通常半年前book定的

wcpcelia    發表於 19-1-10 17:16

大宅

2019勳章

abinayams 發表於 19-1-8 20:29
一定要弘大或東大門嗎?上年農曆年我住鍾路既中庭,廣藏市場對面,近地鉄,可行十幾分鐘去東大門,三人房五 ...

謝謝你的提議。 其實近地鉄和附近多食肆都OK,請問ibc全名是什麼酒店?

大宅

回覆樓主:

弘大holiday inn express,在弘大站上蓋,2018年新開,有免費早餐及家庭房

珍珠宮

考唔考慮民宿?住弘大可以上AP Seoul guesthouse個website 睇下,香港人開

水晶宮

happymeowy 發表於 19-1-8 22:24
弘大holiday inn express,在弘大站上蓋,2018年新開,有免費早餐及家庭房

離題問問,我都訂左呢間,請問由機場去酒店,係咪搭6002?請問你知唔知巴士站近唔近酒店?唔該

大宅

[email protected] 發表於 19-1-8 22:50
離題問問,我都訂左呢間,請問由機場去酒店,係咪搭6002?請問你知唔知巴士站近唔近酒店?唔該 : ...

我搭機鉄ja 等其他JM 解答

大宅

[email protected] 發表於 19-1-8 22:50
離題問問,我都訂左呢間,請問由機場去酒店,係咪搭6002?請問你知唔知巴士站近唔近酒店?唔該 : ...

機鉄好似想改唔停弘大直去首爾,睇來要搭巴士

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

2019新春慶豚圓

happymeowy 發表於 19-1-10 11:40

機鉄好似想改唔停弘大直去首爾,睇來要搭巴士 :sweating ...

妳喺邊度見到呀? 機鐵有兩條線路,一條喺不停站直達首爾站,另一條喺會停沿路各站

水晶宮

happymeowy 發表於 19-1-10 11:40

機鉄好似想改唔停弘大直去首爾,睇來要搭巴士 :sweating ...

其實我想搭巴士,唔洗拎住行李上上落落。。。

別墅

2019新春慶豚圓

happymeowy 發表於 19-1-8 22:24

呢間好啊!地鐵站上面又大,有幾間歺廰. 雖然我冇住. 有机會都想试吓

子爵府

abinayams 發表於 19-1-8 20:29
一定要弘大或東大門嗎?上年農曆年我住鍾路既中庭,廣藏市場對面,近地鉄,可行十幾分鐘去東大門,三人房五 ...

ibc前年住過,感覺較舊區,同埋搭地鐵成日要轉線,唔多方便,我覺得佢較近新設洞站

子爵府

Chitchitbaby 發表於 19-1-8 22:20
謝謝你的提議。 其實近地鉄和附近多食肆都OK,請問ibc全名是什麼酒店?

我前年住過,酒店房好鬼細,同埋成日都漏咗無打掃我地房間,附近好舊區無咩嘢行,搭地鐵去好多地方成日都要轉線,建議唔好諗呢間

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

popocat 發表於 19-1-8 22:40
考唔考慮民宿?住弘大可以上AP Seoul guesthouse個website 睇下,香港人開

我都住呢間,老闆娘好好人 我一家5口住,我唔鍾意分房

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

樓主去望吓弘大Amanti, 朋友鍾意住呢間,搵食好方便

大宅

kkvicky 發表於 19-1-10 12:30
妳喺邊度見到呀? 機鐵有兩條線路,一條喺不停站直達首爾站,另一條喺會停沿路各站
...

見到有啲blogger 講,不過唔知幾時/confirm 未 兩手準備穩陣啲

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊