自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

上fb無意中發現一間聲稱周大福,另一間聲稱周生生,不約而同以買一送一優惠價網購金飾。兩個網頁設計都非常相似的。
http://minerepair.com/HKljjjsz/
http://shop.uabbuy.com/HKjzxl/

我就唔相信有咁大隻蛤乸隨街跳嗱!提醒大家,便宜莫貪!

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

除左衫,其他野唔會去Facebook買!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

謝謝提醒

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

要舉佢喎

琥珀宮

回覆樓主:

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

謝謝提醒 伏味濃

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今日都睇到呢個廣告,兩間咁大公司都唔洗用呢D宣傳啦,只係做大陸人生意都夠皮啦,好地地買一送一咁著數?
<br><br>

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

珍珠宮

回覆樓主:

謝謝提醒

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

嘩好恐怖, 個售後電郵用hotmail
張乜鬼証書深檢

侯爵府

畀面勳章

我都有見到、邊有人信架、買一送一!痴!

wcpcelia    發表於 19-1-9 17:35

男爵府

大pat豬媽 發表於 19-1-8 20:24
上fb無意中發現一間聲稱周大福,另一間聲稱周生生,不約而同以買一送一優惠價網購金飾。兩個網頁設計都非常 ...

早2 日我檢舉過,不過不成功
我在fb 見到佢地聲稱是周大福,
但段片是金大福,
但估唔到有咁多人信,
不知是否做媒

首頁

尾頁

跳至