故障報告

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

經常睇睇下baby kingdom會突然黑屏,要出去強行關閉baby kingdom apps再啟動先可以再繼續用。

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

fyyjott 發表於 19-1-8 23:49
經常睇睇下baby kingdom會突然黑屏,要出去強行關閉baby kingdom apps再啟動先可以再繼續用。
...

你好
請提供以下資料,以便跟進,謝謝 !
1. 手機型號,例如 : P20
2. 操作系統版本,例如 : Android 8.1
3. BK app 版本,例如 : 3.8.7
4. 連線方法,例如 : 3G / 4G / Wifi

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

特派員 發表於 19-1-9 10:03
你好
請提供以下資料,以便跟進,謝謝 !
1. 手機型號,例如 : P20

1 手機應該 華為榮耀8X
2 Android 版本8.1.0 / EMUI 版本 8.2.0
3 BK 版本 beta 版
4 連線方法 WiFi 4G都發生過
THX

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

fyyjott 發表於 19-1-10 00:11
2 Android 版本8.1.0 / EMUI 版本 8.2.0

你好,我們會將問題轉交測試員了解,謝謝 !

管理員

fyyjott 發表於 19-1-10 00:11
你好,請問通常打開哪一個頁面才導致出現問題 ? 謝謝 !

伯爵府

特派員 發表於 19-1-10 10:20
你好,請問通常打開哪一個頁面才導致出現問題 ? 謝謝 !

沒有哪個頁面哦,我到處去睇post,無特定去到哪個頁面才出現問題。而我去得最多系自由廣場

特派員  收到,謝謝  發表於 19-1-10 17:46

伯爵府

fyyjott 發表於 19-1-10 10:35
沒有哪個頁面哦,我到處去睇post,無特定去到哪個頁面才出現問題。而我去得最多系自由廣場
...

你好,我剛才又出現這情況,是這樣的

管理員

fyyjott 發表於 19-1-10 18:47
你好,我剛才又出現這情況,是這樣的

請問這情況是否只是其中之一的問題 ? 另外還會黑屏閃退? 哪一情況會比較嚴重? 謝謝!

伯爵府

特派員 發表於 19-1-11 09:23
請問這情況是否只是其中之一的問題 ? 另外還會黑屏閃退? 哪一情況會比較嚴重? 謝謝!
...

這樣

伯爵府

特派員 發表於 19-1-11 09:23
...

都是一樣,都系要重新進入

特派員  收到  發表於 19-1-11 11:50

首頁

尾頁

跳至