自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

鄧超(孫儷老公)昨天在微博上發表文章,表示

能陪女人逛街是真愛:

1. 要走很久很久很久的路。

2. 不可能有正常吃飯的時間。或者沒得吃。

3. 她選的一切我們都是不假思索地贊同。我們的眼神告訴她是這個世界上最有品味最獨具慧眼的人。

4. 你選的任何東西就像是你腦子有病選出來的。她看到你選到的東西時翻的白眼可以記一輩子。

5. 買完單後讓你留下來等服務員包裝,她先去下一家。你去了下一家,她又買完了單,你在下一家繼續一個人等。

6. 她逛完每個區域說走啊,還沒走一兩步又被某樣東西吸引緩緩地停下。但只要我被某樣東西吸引就會被說這有什麼意思,或是告訴你前面還有,前面肯定沒有。

7. 你要拿所有的東西。遠看像從小商品批發市場進貨回來的你。低頭看一下你即將被勒斷的手指。

8. 我可能發不了下一個微博了。

大家同唔同意?

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

Audrey1999 發表於 19-1-9 10:06

能陪女人逛街是真愛:1. 要走很久很久很久的路。2. 不可能有正 ...

冇咁誇張,孫儷幾慳家。
你若盛開, 蝴蝶便來!

水晶宮

他陪的是拍一部電視劇收入一億人民幣的大明星

wcpcelia    發表於 19-1-9 15:38
少奶奶的身份,丫頭的命...

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

幾好笑呀

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

超級特務 發表於 19-1-9 10:08
冇咁誇張,孫儷幾慳家。
佢好衰咁醜化孫儷

珍珠宮

大陸明星夫婦入面呢一pair最順眼,
未睇過佢地任何一套戲/劇, 只睇過大陸版running man

子爵府

54heima 發表於 19-1-9 10:13
他陪的是拍一部電視劇收入一億人民幣的大明星
鄧超自己收入都差不多

子爵府

"我可能發不了下一個微博了。"

子爵府

goat 發表於 19-1-9 10:18
大陸明星夫婦入面呢一pair最順眼,
未睇過佢地任何一套戲/劇, 只睇過大陸版running man ...

我都好鍾意呢pair,甄嬛傳羋月傳畫壁狄仁傑四大名捕美人魚...我都有睇

象牙宮

回覆樓主:

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Audrey1999 發表於 19-1-9 10:06

能陪女人逛街是真愛:1. 要走很久很久很久的路。2. 不可能有正 ...
佢仲係唔係到呀, 仲有無發微博呀

男爵府

珍珠宮

2019勳章

真實得來好幽默,幽默得來低調放閃,好識玩煤體嘅藝人

wcpcelia    發表於 19-1-9 15:46
SIRIABABY    發表於 19-1-9 12:34

琥珀宮

回覆樓主:

睇孫儷平時打扮, 鄧超一定係真愛.

p.s. 我欣賞佢兩公婆表演上嘅天份.

大宅

2019新春慶豚圓

5.

子爵府

艾菲BB 發表於 19-1-9 10:42
"我可能發不了下一個微博了。"

一路等一路發囉

子爵府

panyeung 發表於 19-1-9 11:14
真實得來好幽默,幽默得來低調放閃,好識玩煤體嘅藝人

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

公爵府

孫儷古裝靚好多,
不過我覺得呢pair都幾順眼,

首頁

尾頁