懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

而家34W,琴晚番左娘家食飯飲左2碗湯,之後搭車番屋企途中已有D急尿-仲有4個站但都自覺忍到,其後轉車站超多人上車我又冇位坐又好焗好想嘔好辛苦咁忍到下個站一落車就嘔,已經好急尿大力嘔我就控制唔到瀨左出來成褲濕晒,個吓真係好肉酸,仲要比兩個阿姐睇倒問我有冇事,洗唔冼叫救護車,應該佢要為我穿水,當時真係好樣衰當眾瀬尿好唔開心

大宅

有冇好返d?唔舒服你都控制唔到,不用介懷,最緊要人冇事

別墅

SunnydaySun 發表於 19-1-9 12:32
而家34W,琴晚番左娘家食飯飲左2碗湯,之後搭車番屋企途中已有D急尿-仲有4個站但都自覺忍到,其後轉車站超多 ...

我試過打’hut chi’ 滲尿,同c6 講佢淨係話係咁架啦個個大肚都會。但我果下係覺得好無奈好唔開心因爲我控制唔到自己身體,未經歷過既根本唔會明媽媽犧牲既野唔係身材走樣咁簡單!仲有心靈!
所以我明白你既唔開心

btw有冇搞錯你成34week 個肚都好明顯d人都唔讓座!

大宅

而家34W,琴晚番左娘家食飯飲左2碗湯,之後搭車番屋企途中已有D急尿-仲有4個站但都自覺忍到,其後轉車站超多 ...

而家見點呀?

別墅

現在冇乜野,當時控制唔倒捻起都好灰純呻……

別墅

回覆 mapamia 的帖子

而家真係少人讓座

別墅

下次人多行埋去搵個後生小小既同佢講唔舒服 叫佢讓座
我都試過大住個肚坐車冇人讓,又迫⋯最後有個7老80既反而起身話比我坐,個刻都好感慨下(當然我最後冇坐話自己就落車)

大宅

SunnydaySun 發表於 19-1-9 13:27
現在冇乜野,當時控制唔倒捻起都好灰純呻……

你都唔想架嘛,唔好太影響心情

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

講咗出黎會比較舒服架,你下次咪忍咁耐喇

大宅

回覆 SunnydaySun 的帖子

唔好唔開心呀,過左去就忘記佢啦,冇人會記得架
我 23 週咋,早幾日打個乞痴突然必左 d 出黎,所以而家出街返工都會用護墊呀陰公

已刪除用户

回覆樓主:

禁止訪問

大宅

唔好唔開心~ 我諗起我嫲嫲仲慘,我出嫁佢上黎我屋企飲茶,失禁,唔係小係大。
雖然無乜人見到,但佢好唔開心。
之後我氹佢,仲笑笑口幫佢沖涼換過條褲,唯有之後小心啲。

珍珠宮

環保接龍勳章

啲人真係衰,唔讓座俾妳。過左去喇,啲人見到擔心妳多過覺得醜怪,放心,無人會記得的。
人生本是苦

男爵府

我昨晚唔急尿都嘔到瀬尿,咪唔開心,大肚婆好正常反應,唔會有人覺得樣衰

別墅

回覆 CHANYINTING 的帖子

現在都好有陰影,我只是著夜用m巾番工,又唔敢飲太多水,驚出事.

別墅

回覆 Carmen8080 的帖子

你都講得好啱大肚婆真係豁出去咁,乜樣衰野都比人睇晒

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

我大概廿几週時,自己訓訓下覺 發夢去洗手間就賴左成篤尿尿出來!

成張床褥就報消了!

不過,這只是一個過程

生完會好dd既

珍珠宮

真係控制唔到,唉,都無辦法!起碼佢地無講D難聽說話。

首頁

尾頁

跳至