懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

HOPEFORBB 發表於 20-3-3 08:44
回覆 LianaLiana 的帖子

Yes, 餵人奶會有一個療程firm 返胸,又有暖宮etc,咩機都有,好難推 ...

所以你除左紥肚重做左其他療程,我重以為唔係太hard sell既添

子爵府

我有做到一啲美容療程,每次都係不停sell呢樣,sell個樣,我覺得如果有其他紮肚都ok,你可以考慮吓其他

複式洋房

HOPEFORBB 發表於 20-3-3 14:04

我有做到一啲美容療程,每次都係不停sell呢樣,sell個樣,我覺得如果有其他紮肚都 ...

好呀,多謝你呀

洋房

aguis 發表於 19-1-9 22:55
而家好流行生完上門古法紥肚,大家會考慮做嗎?唔知9800元13次算平定貴呢
...

我喺紫玥紥,人哋10次都係8800,仲有醫生跟進,安全性大好多,10分推介,我自己第一胎有試過去第二間,整衰咗條腰,真係貼錢買難受,第二胎好好朋友介紹去紫玥,仲整返好條腰,真係唔試過唔知道整衰咗條腰咁重要

別墅

Lcsl 發表於 19-1-21 14:06
我個紮肚師上門紮,紮咗12次,效果好好呀,我老公都話條腰型出返來,因為我陀B果陣勁水腫,佢有幫我通埋淋 ...

可以pm我佢的資料嗎?
THX~

別墅

K.C.Hannah 發表於 19-10-20 23:46
回覆 aguis 的帖子

我覺得平定貴都唔係最重要,貴一貴嘅鋪頭明星效應,都有人好多人話冇效果。最重要有效 ...

可pm嗎?

別墅

Lcsl 發表於 19-1-21 02:19
價錢算合理,不過問清楚療程內容,我果個同你價錢差不多,包30mins上身或下身淋巴按摩,25mins熱石及人手 ...

可以pm 我contact 嗎? 謝謝你

大宅

我個紮肚師上門紮,紮咗12次,效果好好呀,我老公都話條腰型出返來,因為我陀B果陣勁水腫,佢有幫我通埋淋 ...

可以pm嗎?thanks

禁止訪問

複式洋房

我上胎第三胎有紮,我覺得最神奇係佢幫我由腹直肌分開四隻手指位,收到得返一個手指位,仲要牛仔褲紮到第6日就著得返,好神奇!除咗按肚仲會按背加做機,做完機會見到鬆咗的皮會收緊返小小,雖然收唔得晒但已經好開心,我18年做包上門價錢8xxx有10次,唔算平

複式洋房

回覆 pinky1031 的帖子

可以pm資料嗎?

大宅

可以pm資料嗎?

禁止訪問

複式洋房

可pm details. Thx(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至