網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問神州一般幾耐到貨?會唔會今發明到?求多啲用家資訊,謝謝各位

珍珠宮

虎到金來勳章

我用咗神州半年,不過不失,但做唔做今發明到,起碼2日,不過我未試過送上門,通常都係去門市攞,我自己覺得OK,仲用緊佢!

大宅

用左幾年, 前兩個月佢地搬左倉, 更新左設備,
呢排多左"今發明到", 但唔一定, 我琴日打包, 今日都未下架, 預計星期五先收到。

別墅

之前我都用開神州,但只從上年佢地換咗香港送貨間公司,就慢咗好多。所以我轉咗用其他方司。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我之前都用開佢,正常情況係可以做到今發後至,但佢計體積重越來越嚴,已經轉咗第二間。

大宅

因為我住村屋所以需要佢送上門嘅,之前上網見到佢啲評價麻麻,後期嘅貨都搵左第二間公司,不過之前啲貨到齊,要做集運喇

子爵府

好似大陸倉個收貨地址改左,留意留意
1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

大宅

wyl 發表於 19-1-10 10:36
我之前都用開佢,正常情況係可以做到今發後至,但佢計體積重越來越嚴,已經轉咗第二間。 ...

JM我都覺佢計體積好誇張,請問你依家轉左邊間,有好介紹嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

肥豬皇 發表於 19-1-15 11:51
JM我都覺佢計體積好誇張,請問你依家轉左邊間,有好介紹嗎?
我轉咗用611easy同66集運呢兩間,好少計體積重,除非真係太大,同埋計都係除8000唔係除6000。

大宅

我呢一世都唔會再用佢地,真係嬲到一個點

住偏遠地區,問清楚客服我地址可唔可以揀特快專線,佢地話可以。俾哂錢冇發貨,旺旺覆我補差價,即補。等成日都未發貨,最後再問返先話我偏遠一星期只送一次貨,冇人通知我。打香港熱線仲衰到cut我線,真係嬲到爆炸。

首頁

尾頁

跳至