意見反饋
義工

懷孕前後 今日: 22|主題: 66922

跳至
樓主: kching0830
11週.岩岩小便有留啡..點算.好擔心..

子爵府

國民生產總值:10640

2019勳章

kching0830 發表於 19-1-11 03:23
我只琴晚留左一次,今晚唔太放心,入左公立照,冇閃閃,之後安排入院做陰道,都話冇,(emoji)(emoji)(emoj ...

11周無閃閃?應該六周有閃
之前有照過?

複式洋房

國民生產總值:330

kayi1030 發表於 19-1-11 09:27
之前照過未?如果11週冇錯一定會照到

18/12私家照過8w1心跳正常,琴晚留小啡一次,冇任何不適,分流站照話冇,之後要安排入院陰道檢查,照左都話8w.話心跳似有似冇好弱,好唔肯定,叫我留院等再檢查,之後簽紙走了,而家去私家再照,希望有奇蹟(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

lolitaloves 發表於 19-1-11 09:07
但之前照過係有閃閃?

18/12照有閃閃8w1..而家照又8w.但第一次照話冇,第二次上房照陰道超聲波就話似有似冇比較弱,話8w.好擔心,今日去私家再睇,希望唔好嚇我,冇事BB(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

公爵府

國民生產總值:27084

kching0830 發表於 19-1-10 01:24
我而家11週..頭先去小便有留小小啡.但冇痛..而家應該點做..同老公唸緊入唔入醫院~
定係留意一下.明天再搵醫 ...

咁要隨時就好入院準備喇,繼續留意

男爵府

國民生產總值:7420

2019勳章 DHA勳章

kching0830 發表於 19-1-11 09:43
18/12照有閃閃8w1..而家照又8w.但第一次照話冇,第二次上房照陰道超聲波就話似有似冇比較弱,話8w.好擔心 ...

祝福bb要痴實媽咪!

複式洋房

lolitaloves 發表於 19-1-11 10:04
祝福bb要痴實媽咪!

謝謝你吖,希望BB加油冇事(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

翡翠宮

國民生產總值:89333

BB防敏心得分享勳章

加油,祝福BB,你要多D休息。

複式洋房

haha748494 發表於 19-1-11 21:30
加油,祝福BB,你要多D休息。

謝謝,我會加油(emoji)(emoji)

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.