意見反饋
義工

育兒好物 今日: 1|主題: 92835

[外出] chicco bravo vs Peg Perego bookplus

別墅

國民生產總值:543

2019勳章

兩款newborn用都係可裝car seat面向自己,規格都差不多,大家會點揀?有無家長用過可以分享心得?
前者多啲人講,資料詳盡d

王國熱話
知否知否,應是綠肥紅瘦
馬天宇~~安靜的女神喵(布偶貓)
獨孤皇后開播
奈何boss要娶我

複式洋房

國民生產總值:194

2019勳章

dunuknow_ww 發表於 19-1-10 10:08
兩款newborn用都係可裝car seat面向自己,規格都差不多,大家會點揀?有無家長用過可以分享心得?
前者多啲 ...

我放售二手BOOKPLUS ,綠色,有意pm(emoji)

我當年揀咗佢,好用,好推,夠穩陣,裝carseat 好方便,bb通常坐車就瞓著,唔使整醒佢直接將佢放落bb車架!可以180度平瞓,初生好岩用!

洋房

國民生產總值:62

dunuknow_ww 發表於 19-1-10 10:08
前者多啲 ...

上次行街見到呢部車好靚好似book plus... 我偷拍左番去俾C6睇。。。因為我本身都睇中book plus... 但又俾我發現新大陸

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.