意見反饋
義工

想生BB 今日: 64|主題: 99404

有冇jm係台灣/香港植入Day1胚胎?

複式洋房

國民生產總值:304

我係台灣李新揚做ivf,抽左2次卵,共有4個。今日回診話係day1。醫生講我卵巢衰退,所以植入day1,質數要等月尾解凍後先知!是否機會好微?

王國熱話
只講不做嘅99...不吐不快
比伯母搞散左
年尾結婚,老爺奶奶棒打鴛鴦唔比嫁
俾9962激親

大宅

國民生產總值:1876

可以有緣份 發表於 19-1-10 13:16
我係台灣李新揚做ivf,抽左2次卵,共有4個。今日回診話係day1。醫生講我卵巢衰退,所以植入day1,質數要等月 ...

只聽過植day2鲜胚

別墅

國民生產總值:924

可以有緣份 發表於 19-1-10 13:16
我係台灣李新揚做ivf,抽左2次卵,共有4個。今日回診話係day1。醫生講我卵巢衰退,所以植入day1,質數要等月 ...

如果咁少,點解唔放鮮?如果質素比較差的胚胎,雪左解凍後可能會枯萎

複式洋房

回覆 rodona333 的帖子

我都係

複式洋房

回覆 littleangel09 的帖子

我抽完卵後,要做肌腺瘤手術,打左3個月的停經針,宜家第三個月,月尾24號植入,所以放唔到鮮胚胎。我之前係香港有3個day5,一個day3,第一次植入最好的day5,冇著床,答二次植入2個dsy5,第5週冇左。。。

別墅

國民生產總值:924

可以有緣份 發表於 19-1-10 23:05
回覆 littleangel09 的帖子

我抽完卵後,要做肌腺瘤手術,打左3個月的停經針,宜家第三個月,月尾24號植入, ...

哦,加油..平常心面對啦,我都做左3次ivf ..但未成功,卵質素較差

複式洋房

國民生產總值:245

DAY1胚胎真係未聽過..

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.