自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

水晶宮

se6b03 發表於 19-1-10 16:57
會唔會只係男女朋友係度曬下花窗,互有拉扯,但係班PTU又多事,去埋去話人打交。其實兩個人係街度拉扯算唔 ...

除非有證人, 否則警察當打交, 就是打交. 但姑勿論有冇打交, 襲警已經夠衰了.

子爵府

我淨係覺得個女仔著住條裙咁樣瞓係到。。。係咪可以用個好少少既方法處理。。。

不過呢兩位年青人都係唔抵幫,有咩事要咁激動,攪到俾人拉。。。年輕人唔好咁衝動

男爵府

畀面勳章

藍田邊間

公爵府

回覆樓主:

點解無人影到精彩既一刻。
女仔真係大膽,阿蛇都敢郁。
鎖住仲阿支阿左。
藍田有咩學校呢套校服呢,唔認得添。

水晶宮

[email protected] 發表於 19-1-10 17:10
點解無人影到精彩既一刻。
女仔真係大膽,阿蛇都敢郁。
鎖住仲阿支阿左。

內文有網民留言提過學校名,但就唔知真唔真
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

侯爵府

bmuimami 發表於 19-1-10 16:46
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190110&s=10829391&a=59126835
【好勇鬥狠】校裙女打架遇查起 ...

見到都心痛, 好好地讀書唔得嘅, 武力唔可以解決問題嘛.....

男爵府

KenHim 發表於 19-1-10 16:49
依家D中學生好離譜

點解我諗到逃學威龍

講返正經, 每個年代都有生骨大頭菜架啦

唔係依家先咁

男爵府

畀面勳章

似係五X

寶石宮

回覆樓主:

水晶宮

我就係諗,對住警察都唔驚,校內老師佢哋應該唔放在眼內⋯
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

bmuimami 發表於 19-1-10 17:14

佔中後遺症....

水晶宮

回覆樓主:

條女抵死

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好離譜

珍珠宮

個女生嘅家長......會否投訴個警察哈細路

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bmuimami 發表於 19-1-10 17:14
呢d應該係校內班內嘅"烈女"! 有咩會驚!!

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

金金人 發表於 19-1-10 17:07
我淨係覺得個女仔著住條裙咁樣瞓係到。。。係咪可以用個好少少既方法處理。。。

不過呢兩位年青 ...

如果因為遇到意外瞓底咗就話俾件褸佢cover吓啫。

著住條裙仲咁狼死打交襲警?!我覺得係佢自找的,唔駛幫。

珍珠宮

cy101 發表於 19-1-10 17:19
呢d應該係校內班內嘅"烈女"! 有咩會驚!!

烈女?飛女似D!

大宅

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

未夠18歲, 都係警司警戒, D小朋友都未驚過

水晶宮

bmuimami 發表於 19-1-10 16:46
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190110&s=10829391&a=59126835
【好勇鬥狠】校裙女打架遇查起 ...

年青人...唉!總會後悔的!

首頁
12345...12

尾頁

跳至