網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

賣家發錯貨...要先退貨才退款......9CM 大有短電線, 郵寄唔知得唔得?

Stay Hungry , stay foolish !!

翡翠宮

回覆樓主:

風扇幾錢?肯寄都可能貴過件貨。

男爵府

唔知你呢把風扇值幾錢定買左好多, 要寄返大陸退貨
如果你用普通郵寄無得好以快遞咁有單可以跟, 對方收左可以話收唔到

象牙宮

hinhin_ma 發表於 19-1-10 23:10
賣家發錯貨...要先退貨才退款......9CM 大有短電線, 郵寄唔知得唔得?

退貨, 退款。

1. 你要 (至少) 身在深圳 發快递。

2. 第一次, 當學費, 嘗試新事物。 花D車費。值得。

3. 我的目的, 想它消失在我視線, 就發回去。10元。

2019. 1 月, 有 2單要退。
在深圳時, call 快递上來收。

想更方便D

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

洋房

hinhin_ma 發表於 19-1-10 23:10

好睇邊間快递公司
有啲得有啲唔得

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

TKS 大家

4X元人仔買, 寄番去用平郵都要幾拾啦, 最後, 講掂左賣家, 只退錢....

等用, 都是去深水場買算啦.... 不過,要百幾元隻...
Stay Hungry , stay foolish !!

首頁

尾頁

跳至